Lauantaina Pulmu pääsi kisamaskotiksi Pieksämäelle seuraamaan Ristyn voi kisaa. Mentiin ajoissa ja avolk aikana kerkesin puuhastella Pulmun kanssa hallin sisäänmenossa ja pihalla. Leikittiin, namiteltiin ja moikkailtiin ihmisiä. Pulmu oli tosi söpis ja reipas, moikkasi ihmiset tosi hienosti! Ja leikki tomerasti mun kanssa. Puuhastelun jälkeen Pulmu sai harjoitella rauhoittumista kehän reunalla ja mukana oli edellisenä päivänä hyväksi todettu pehmokassi. Ja hyvin neiti siihen rauhoittui, kurkisteli hetken kisoja ja rupesi kassiin nukkumaan.

Sunnuntaina matkasimme Laukaaseen hakemaan Konstaa mummolasta ja koirat saivat 300km autoilua. Pulmu matkusti omassa boxissaa takapenkillä ja hienosti neiti on sisäistänyt matkustamisen ajatuksen ja köllähtää nukkumaan heti kun auto lähtee liikkeelle. Reissulla Pulmu pääsi kyläilemään kolmeen eri huusholliin, tapasi kymmenkunta uutta ihmistä ja tutustui Eppu mopsiin ja Otto russelliin. Käytiin myös pienellä hihnakävelyllä Varman ja Ristyn kanssa ja Pulmu pääsi bongailemaan isojen turvaamana autoja. Ei voi kuin hämmästellä miten reipas tyyppi tämä pieni on!

Muuten ollaan koitettu leikkiä useita lyhyitä settejä kahden lelun leikkiä päivittäin ja tehty namilla ohjaillen sivulle tuloja, istumista ja kaukojumppaa. Ja pihalla tietysti on namit aina mukana ja luoksetuloa on hyvä harjoitella siellä. Aika rohkeasti neiti heittää jo pitkää lenkkiä takametsässä yksinään, mutta onneksi myös tulee takaisin heti kun kutsutaan. Vähän tutustuttu myös kapulaan. Pihalla ammuttiin tänään taas ja Pulmu söi nameja session ajan, keskeytti pamaukseen, mutta jatkoi heti sen jälkeen. Tänään hämmästeltiin myös Konstan mopoautoa, isännällä kun on aika äänekäs tyyli ajella mopollaan pitkin huushollia. Mamman sylistä sitä oli kuitenkin turvallista katsella. Neiti tuntuisi muuttuvan hieman ahneemmaksi, ruoka on maistunut paremmin nyt ja namin peräänkin imuttuu nyt jo paljon tehokkaammin.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa :)