Aamulla mentiin hallille lenkille (isot pääsi, Pulmu odotteli autossa) ja vedettiin pienet aamutreenit. Paikalle myös Anu ja Jenni. Pulmu sai treenata viimeisenä ja Jenni auttoi meitä:

Leikkiä kahdella Tesun narpalla, nää oli kivat lelut :) Ei meinannut nyt vaihtaa aina uuteen, metsästi vain toinen suussa uutta tarjokkia.

Namilla vähän sivulle tuloa ja sivulla oloa, imutuksesta liik. ist., kaukoja.

Luoksetulo; Jenni piti ja pyörähti, nami+ loppuun leikittiin taas.

Söpö ja tomera :)

---------------------------

Pulmu pääsi taas töihin ja aamulla ei meinannut tyytyä aitaukseen: karkasi sieltä ja palautettiin kyllä heti. Hiljeni kun kielsin. Päivällä pääsi muutaman kerran moikkailemaan asiakkaita ja ulos pissille, nyt autot pelottaa musta enemmän kuin alkuviikosta. Mitään ei oo sattunut, mut nyt ei lähtis kovin mielellään kaupalla edes ulos ja niiailee jokaista ohimenevää autoa. Kauheita vekottimia tykkää Pulmu! Tänään pidin turvamiehenä Ristyn ja toisella keikalla Varman, mutta ei paljoa vaikuttanut asiaan. Harjoitellaan... Eilen ammuin kotipihassa kun Pulmu juoksi metsässä Ristyn perässä, ei huomannut koko pauketta.

Illalla namiteltiin vielä kotona ja Konstan kommentti: Miten Pulmu osaa jo noin hyvin :) Kokeiltiin myös alustaa; ei kyllä varmaan tajunnut mitään vielä, mutta kovin yritteliäs tyyppi täytyy todeta :)

Punnitsin tänään; 9vkos paino 4,5kg