Mä olin messarissa ja Pulmu poikien kanssa kotona to-su. Kauheesti oli ipana kasvanut sillä aikaa!! Tänään käytiin ekoilla rokotuksilla, Pulmun mielestä klinikalla oli iiiiihanaa. Henkilkunta ihmetteli, että mikäs valeasuinen spanieli tämä on kun P hösläs niin innoissaan kaikkien ihmisten luo. Ei edes valittanut piikistä. Painoi nyt 6,2kg.

Ennen ell keikkaa käytiin hallilla. Blondi treenas eka ja sit Pulmun vuoro. Leikkiä, namitteluita, pelattiin vähän noutokapulalla ja yritin alkaa opettamaan kiertämistä (siiveke tai nro kyltti). Ei ehkä kauheesti tajunnut vielä :) Nyt meni jotenkin aika "jähmeästi" heitetyille kamoille (lelu/kapula), Marian kanssa siitä eilen juttelinkin että Teema tekee samaa. Täytys päästä tre nyt jonkun viisaamman kanssa.

Muutoin käytiin alkuviikosta hämmästelemässä elämää kaupan pihalla. Autojen kanssa on nyt reippaampi; liikkuu ja jopa haistelee. Mutta nyt on peliin tullut myös enemmän autojen tuijottamista, täytyy tarkkailla mihin tää etenee. Mun poissaollessa Pulmu oli selkeesti saanu lisää itseluottamusta ja leikki paljon rajummin myös. Huomenna pitäis lähteä taas matkaan ja Toko joukkueen kanssa kohti PM:iä Tukholmaan, kauheeta jättää Pulma taas kotiin!