Eevan blogia lainatakseni:

"Tulkoon vain silmitön talvi, hirveä sää, meitä ei kylmetä routa ja jää" (Miljoonasade)

Nyt nimittäin ei pakkaset haittaa eikä lumentulo ahdista, treenataan sitten sisällä vaikka T-paita päällä :) Aamulla mentiinkin testaamaan heti upo-uutukainen matto Eevan ja Niinan kanssa. Vähän lisää teippiä iltapäivällä ja ehkä se muutaman kuukauden ajon kestää :)

Pulmu treenasi tokavikana, koitti vähän vinkua boxista muiden treeniä ja komensin siitä. Ristyn treenaaminen oli sitten liikaa (tai mun kehuminen) ja rupesi kiljumaan ihan kunnolla- juoksin häkille ja pieni söpö sai tukkista. Sitten olikin ihan kiltisti ja hiljaa. Omalla vuorolla Pulmu treenasi:

-Leikkiä

-Noutoja, lähinnä nostoja (ohjatun kapulalla ja metskulla). Yritti ottaa muutamia kertoja päästä kiinni puu kapulaa. Pannasta kiinnipitäen sain myös hyvän vauhtinoudon matkasta.

-Luoksetulo; Niina piti ja yritin ottaa leluun jalkojen välistä, ei vielä onnistunut, meni ohi ja takaa leluun. Tarvii harjoitella lähempää.

-Kaukoja

-Jääviä takaperin kävellen, namia heitellen; seis super!

Päivällä Pulmu sai harjoitella kevythäkissä oloa pidemmän pätkän kun puuhailtiin hallilla, enimmäkseen hyvin, muutaman kerran sain huomauttaa vinkumisesta. Uskoi hyvin.

-----------------------

Illalla kotona pelattiin kahdella vinkupallolla pihalla, oli Pulmusta super kivaa. Sain muutaman tosi hyvän seissin, tosin aika pian alkoi niitä myös ennakoimaan. Aikaa viisas pien epeli. Koipeliinit on kasvanut aikalailla, muutama kuva: