Pitkä viikonloppu lomailtiin Tahkolla mökkeillen ja Pulmu oli oikein kehiyskelpoinen reissukoira :) Reipas uusissa paikoissa, joskin aika innokas tervehtimään kaikkia vastaantulevia (rasittavaa tungoksessa) ja mökissä melko puuhakas (lue sai kerätä jatkuvasti sattumia sen suusta) mutta nukkuivat isojen tyttöjen kanssa hyvin omassa huoneessa ja oli kiltisti häkissä kun me oltiin pois mökistä. Matkusti nätisti Skodan kontissa Ristyn ja Varman kanssa. Reissussa ei vakavammin treenailtu, käytiin muutamassa vieraassa paikassa leikkimässä ja lenkkeiltiin.

Maanantaina ajelin Varkauteen treenaamaan Satsun kanssa. Olipahan kivat treenit! Aamupäivä oli aika säpinää töissä, matkan istuin puhelimessa työjuttuja hoidellen ja vasta perillä kerkesin miettiä treenejä. Ei tullut siis turhaa säpitettyä :) Pulmu oli tosi söpö ja hauska huomata, kuinka yrittelijäs pikkukoira siitä on tullut. Nyt voisi alkaa ohjaaja huikkailla niitä käskyjäkin johonkin väliin, ettei Pulmu vaan tarjoile mitä mieleen sattuu. Treenattiin useammassa setissä Piun kanssa vuoronperään, Risty aloitti aamulla juoksun ja jäi kotiin. Pulmu aloitti:

*Leikkiä narpoilla

*Noutoa; nyt on selkeästi menossa kapulan perään kun pidän pannasta ja parempi asenne tekemiseen. Poimimisessa vähän korjaili otetta, lisää kiirettä hoputtamalla/ vapauttamalla palkkasanalla aikaisemmin. Tässä nyt käsky mukaan (en oo siis sanonut vielä mitään, päästänyt vain heitetyn kapulan perään). Maassa olevaa kapulaa nostelee hyvin uutterasti. Kokeiltiin myös metallia; nosteli lähellä ok. Sitten heitto ja perään: ekaa arpoi ja kerkesi vähän katsastaa maata ympäriltä, mutta poimi kuitenkin. Toisella parempi. Tää ohjelmistoon nyt kans pikapikaa! Pallo on Pulmun (vinku) mielestä nyt paras lelu, mut se on hankala vaihtari vauhtinoudoissa.

*Kuollut lelu: heitä lelu vähän matkan päähän ja kun pysähtynyt niin usuttamalla perään. Jätetään lelu yhdessä ja "päästän karkaamaan" pienestä matkasta. Usuta tässä

*Hyppyä; hyvin hyppelee kun mennään hypyn lähelle ja pallot lentelee :) Pitää muuten nyt enemmän myös omaa kivaa palloilla, ei haluukkaan ihan heti antaa mulle takas. Tähän käsky mukaan myös ja houkuttelulla myös takaisinhyppyjä. Ja joskus myös seis, kokeiltiin ja hyvin meni :)

----------------------

*Ruutua: valvonnan alla kokeiltiin alustaa tänne. Ensin pelkälle alustalle ja sitten alusta ruutuun ja lähetyksiä vähän matkan päästä. Tosi söpö kun ryntäili täppäämään purkin kantta! Tähän myös käsky mukaan (selvästi vähän häiriintyi jos huikkasin käskyn kun oli jo matkalla ruutuun), söpö pyrkimys sillä on päästä alustalle. Tää näytti kuulemma ihan hyvältä ja saadaan jatkaa :) Alustaksi tiskirätti (vähän kostee) niin pysyy paremmin paikoillaan kun P pyörähtää siihen (nyt purkin kansi lenteli aikalailla). Tää oli niin hassua ja hauskaa et tuli tosi hyvälle mielelle kun katseli yritteliästä pientä!

*Seuruuta: sivulle tuloja pitäis tehdä myös ilman namia kädessä (ei tajuu mitään), nami kädessä tarjoaa nyt paremmin sivulle ilman apuja, Jee :) Kävellessä oon ahnehtinut nyt matkaa ja loittonee herkästi; palkkaa enemmän ekoja askeleita ja "oikealle väistöä"+ palkkaa heti kun yrittää saavuttaa.

---------------------

*Kaukoja; ok, s-i vaikea kun tulee yrittelijäisyyttä peliin

*Maahanmenoa; Satsu pääsi kokeilemaan kun ei ensin keksitty mikä on tekniikka et sain Pn menemään nopeesti maahan. Itse istu maassa, hetsaa namilla ja nopea näyttö alas etujalkojen väliin ja kättä vähän takaisin (käsi ei siis jää ihan maahan, muuten menee hitaammin)

Lopuksi vähän palloleikkiä. Tosi kivat ja rennot treenit, kiiiiitos Satsu!

--------------------

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!