Mun piti aamusta hakea kamaa Areenalta, joten pikainen treeni samalla:

*Leikkiä; Pulmu oli alkuun väh kuutamolla, olis taas halunnut kovasti katsella ja haistella paikkoja. Tässä lienee kuitenkin paras ensin herätellä kaveri kunnolla, eli leikittiin niin kauan et muu unohtui.

*Noutoa; vauhtia molemmilla (poimi metallin hienosti) ja joku nosto. Kerran otti puukapulan laipasta ja jäi tuusailemaan kapulalle ensin jotain (menin ryöväämään kapulan), muut oli ok.

*Hyppyä; sinne ja takas ja käskyäkin sekaan. Pallo lensi ja hyppelee aika kaukaakin jo :) Lopussa yritin myös stoppia: käänsi päätä mutta jatkoi hetken juoksua kun odotti vain eteenpäin lentävää palloa :D Pysähtyi se viimein. Halli käy lyhyeksi pitkäkoivelle kun liikeradat laajenee :)

*Ruutua; alustalle, liukkaalla liinat ja alustat lenteli, oli kovin yrittelijäs ja söpö pieni :) Täytyy kaivaa se tiskirätti... Heitin vielä pelkkää namia, tähän vois koittaa jossain kohti palloa.

*Muutama sivulletulo, tarjos söpösti

*Maahanmenoja; parempia kuin eilen! Kiits hyvistä ohjeista S!

*Kakeja muutama toisto

*Leikkiä pallolla ja "kuollutta palloa" kans

--------------------

Illalla keittiökivaa ja kaivoin naksun, ihan villiintyi näistä tarjoamis hommista. Koitin käsikosketusta, tökkii kättä kyllä kovin yritteliäästi, mutta kun yritin nostaa vaatimusta että pitäis nenää kädessä vähän pidempään niin sitten ei enää pieni ymmärrä. Saako maksua siitä jos pitää nenää kädessä pidempään, mutta nuolee samalla? Tarjouslistalle kuului aika herkkään myös maahanmeno, taitaa olla pop nyt :) Metallia nosteltiin myös ja koitin siinä saada pitämään vähän pidempään (ettei vaan nosta ja pudota heti), rupes Ptä ärsyttämään moinen vaatimuksen nosto ja meinasi tulla vähän vinkua. Paussi ja hiljeni- uudelleen ja nosteli kyllä kovasti ja tarjos sitten perään sivulle kun ei saanut maksua ekasta tempusta. Oo tässä sitten hyvä ajoituksessa :)

Istumista jatkettu ruokaa laittaessa ja olen pidentänyt aikaa. Tomerana istuu vaikka käyn pois näkyvistä. "Siinä" sisäänajoa tein Areenalta poislähtiessä, hyvin pötkötti kun puin, Ristyn häkistä otto oli liikaa ja sain palauttaa maahan kun lähti hipsimään. Sitten pötkötteli ok. Iltariehusta nappasin jalkoihin makaaman ja ei mennyt kauaa kun nukahti siihen! On se viisas (vai oliko vahinko) :)