Tänään piipahdettiin kahteen otteeseen Areenalla pikkusetit tekemässä. Aamulla Eevan ja poikien kanssa, alkuillasta menin avaamaan ovea tokolaisille ja Pulmu teki pienen pikasetin ennen kuin meidän piti lähteä Konstaa hakemaan.

Aamulla Tempo treenas osittain yhtäaikaa Pulmun kanssa (hyvin keskittyivät omiin juttuihinsa molemmat!), Boubien aikana imuroin kentän reunaa (ei Boubieta häirinnyt pätkääkään) ja loppuun Pulmu sai tehdä vielä pikkusetin.

*Leikkiä

*Hyppyä, tajuu varmaan jo vähän käskyäkin?

*Ruutua, meni jo aika kaukaa, hyppää hirmu myyränhypyllä alustalle ja liiraa liinat ihan ruttuun kun aikasta liukas alusta käännähtää nopsaa :)

*Sivulletuloja

*Kaukoja

*Maahanmenoa ja pari seissiä

*Leikkiä

-------------

*Noudot; vauhti molemmilla ja nostoja

*Luoksetulo "siinä" käskystä

Väleissä Pulmu harjoitteli vähän "siinä" pötköttelyä. Jossain kohti täytyy varmaan aloittaa se oikea paikallamakuu, lumpsahtaa "siinä" versiossa reteesti lonkalleen (ja niin saakin). Kotona ollaan otettu edelleen pelkkää paikalla istumista.

Illalla leikkiä, hyppyä, sivulletuloja ja seuraamaan lähtöjä, noudot sekä luoksetulo. Siinä oli nyt vaikeampaa kun autoin samalla Ekun treenejä ja kehuin sitä iloisesti- Pulmu nousi aina istumaan. Palauttelin rauhassa paikalle takas ja osan aikaa istuin vieressä ja silitin kun oli hyvin. Hampaita lähtee (poskihammas irtos) ja lelut/kapula ihan veressä :/

Treenaaminen on kyllä tosi kivaa :) Ei Pulmu mikään raivo hurja ole, mutta vikkelä, kekseliäs, kiltti, tosi söpö ja hauska :) Hyvä siitä tulee vielä...