Tällä viikolla ollaan "nysvätty" namijuttuja vaan sisällä ja pihalla + muissa paikoissa leikitty ja keskitytty asenteeseen. Kapulan nosto onnistuu hienosti, tosin siitä on tullut "nosta-pudotan-nostan"-leikki ja tänään kun yritin saada viivettä hommaan niin meinasi tulla vähän turhauma ääntä... Mutta nostaa keskeltä ja näppärästi. Näyttäisi heijastuvan myös vauhtinouttoon kun siinäkin nostot ollut nyt parempia, on meillä vaan viisas valmentaja :)

Eilen oltiin KooKoon hallilla iltatreenissä, vähän ensin mietin et mitenkähän virta piisaa kun oltiin oltu lenkillä ja P söi jo iltaruokansa, mutta ei neitiä paljoa väsymys painanut. Pulmu sai tehdä omaa asennesettiä ja oli ihana:

*Leikkiä, leikittiin myös kuolleen lelun ottamista: hetsasin leluun ja koska Pulmu on kiltti, jättää lelun maahan kun hiippaillaan poispäin ja päästin "karkaamaan" vähän matkan päästä leluun. Hauskaa :)

*Luoksetulo

*Noudon nostoja (lelu) ja vauhtinouto (jee :))

*Hyppyä (pallo)

*Kieroa, jonka jälkeen pienestä tuli aika "liehu" tarjoili hyppyä ja kiertämistä ihan ominpäin, etevä. Kiertoon lähti hyvin ja kiihdytti leluun hyvin.

*Muutama sivulletulo ja seuraamispätkä namilla. On aika kiinni namissa/ kädessä vaikka siis ei nenä namissa, mutta loikkii sivulle tullessa käteen ja "kyttää" kättä.

---------------------------------

Korvat pystyssä välillä molemmat ja ikenet ihan turvoksissa, etuhampaat irronneet kaikki. Kaikki sanoo Pulmua "ruipelo-koipeliiniksi", kasvaakohan se lainkaan muuta kun jalkaa enää?