Työreissu Varkauteen ja Satsu onneksi tuli treenaamaan meidän kanssa (meitä :)). Tehtiin 3 settiä vuorotellen Piupan kanssa. Pulmu nosteli tomerana Piupan metallia heti kun tultiin halliin :):

*Leikkiä

*Vauhtinoudot niin, että heitin ensin itse ja Satsu heitti vielä kauemmas: hyvä! Vaihtoon kokeiltiin vapautus nostosta leluun jessillä, mutta nami kun tuli lähelle+ sitten lelu- pikkukoira oli selvästi hämmästynyt kun tarjosin namia kun tuli kapulan kanssa lähelle, mutta otti ihmetellen. Vaihtoi kyllä nopeammin, leikki pitäis alkaa vaan nopsempaa :)

-----------------

*Kiertoa

*Kuollut lelu

*Hyppyä

*Ruutua; kun oli saanut namia, ei huolinut palloa heti.

-----------------

*Seuruuta ja sivulletuloja; seuruussa oon palkannut nyt aina aika pysähdyksistä ja kehu vähän laimee. Eli liiku-kehu-syötä kävellessä! Tähän myös vapautuksen jälkeen narulelu mukaan

*Maahanmenoja; edelleen peppu tulee viiveellä- mä en osaa oikeanlaista kättä:/

 

Viimonen setti oli vähn liikaa+ Pulmu ei ollut nyt niin ahne namiin kuin aikaisemmin. Vaihe vai väsy? Alkutreeni oli sika kiva ja hyvä!

Kiitos Satsu!!! Oot huippu! Piuppa teki sikahienoja "tunnareita" post it lapuilla, näyttää varsin pätevältä nuuskuttelijalta! (niin kuin nyt muutenkin on pätevä). Pulmu pääsi leikkimään vähän Piupan kanssa kentälle, saa kyllä juosta tosissaan pysyäkseen perässä :)

Pulmulle on aloitetu pöhisevien laitteiden siedätys; on ollut mun kanssa 2x hiustenkuivaushommissa WCssä (Christan ehdotus). Ei oikeastaan ole moksiskaan ja tuli vessaan toisellakin kerralla ihan vapaaehtoisesti. Ei se fööni ainakaan taida niin kauhea olla!