Tänään aktivoiduin areenalle oikein kaksi kertaa :) Risty pötköttelee edelleen kotona kun juoksu lamauttaa täysin.

Aamulla Eevan ja Boubien kanssa, Pulmu treenasi eka:

*Leikkiä, josta homma jatkui vauhtijutuilla: hyppy (2xsuora, kerran myös takaisin ja kerran stoppi), luoksetulo "siinä" käskystä narppaan jalkojen välistä, kiertoa +kuollut lelu.

*Noudot, Eeva heitti kapulaa kauemmas ohjattu+ metalli. Vaihtoi hyvin (ja hampaat lenteli, nyt lähti kulmuri nro 3). Nostoja sorvatulla.

*Ruutu alustalle 2x

*Seuruuta namia (kävellessä)+ lelu. Loppuun leikkiä ja muutamia maahanmenoja.

---------------------

Illalla KooKoon porukoitten kanssa ja Pulmu pääsi ekaa kertaa paikalla oloon riviin mukaan :) Laitoin namin alustalle vähän matkan päähän eteen ja itse vähän kauemmas. Hienosti istui! Kehuin, kävin sivulla palkkaamassa ja kerran välissä vapautin alustalle ja sit uudelleen. Oli tosi tomera ja rento :) Tämän jälkeen leikkiä ja vauhtijuttuja: kiertoa + kuollut lelu (nyt tuntui et meni oikein hyvällä vauhdilla), luoksetulo peräänlähtönä "siinä" käskystä ja leluun. Noudot kuten aamulla, Johanna heitti kapulaa pidemmälle, nyt ei vaihtanut niin hyvin (en ottanut namia kuitenkaan kun en ollut valmistautunut kun luotin et vaihtais). Muutamia nostoja sorvatulla. Vähän seuruuta ja kaukoja + leikkiä loppuun.

----------------------

Tänään piipahdin ell kun epäilin pissitulehdusta, viimeyönä tahtoi ulos 3h välein ja teki aina pissit. Ei ollut mitään erityistä joka olis vaatinut lääkekuuria, vähän leukkareita. Katsotaan mihin johtaa. Virallinen 5kk paino 10,8kg.