Mukana Niina, Anniina, Mira, Aida, Eeva ja Boubie sekä Konsta. Pulmu aloitti, tehtiin useammassa erässä:

Alkuun tehtiin leikki "rataa": leikkiä, kiertoa, hyppyä- vähän oli ihmeissään ensin kun ei mentykkään vanhan kaavan mukaan, mutta kivasti liikkui ja yritti. Laajenee nuo liikeradat kovasti kokoajan :) Luoksetulo "siinä"-käskystä muist. peräänlähtönä.

*Noutoa; Niina heitti kapulaa kauemmas, nyt pikkukoira lennätti kapuloita aika rumasti poimiessaan. Mutta kovasti kipitti. Ohjatun vaihto kesti hetken leikin, metallin vaihdoinkin sitten ensin namiin ja leikki jatkui-hyvä!

------------------------

*Seuruuta; namia liikeestä ja perään leikki. Nyt tuntui jo paremmalta. Sivulle tarjoamista myös. Mega häiriö kun Ansku ja Konsta ajeli radio-ohjattavalla hallissa samaan aikaan ja aina välillä aika samaan suuntaankin, hienosti pien koira keskittyi!

-----------------------

*Sorvatun nostoja, tässä meinas tulla vähän vinkua? Tarjoamisleikki kiihdyttää?

*Paikalla istuminen rivissä, Boubien vieressä. Namialusta näkyvillä ja kehuin+ kävin palkkaamassa välillä. Istui tosi tomerana :)

*Loppuun vielä pienetä pätkät seuruuta+ leikkiä ja maahanmenoja.

-----------------------

Maanantaina keittiösettiä eli vähän "nysvä-osastoa"; kaukoja, maahanmenoa, sivulle tarjoamisia ja seuruupätkiä. Illalla käytiin jäällä Konstan ja Ristyn kanssa hiihtämässä pien pätkä, Pulmu pääsi harjoittelemaan mukaan. Mä hiihdin edellä, Pulmu yritti kovasti alkuun paimentaa mun suksia ja Risty veti hienosti Konstaa jonossa. Oltiin aika karavaani varmaan... Vastaantulijat vaan hymyili kun ohituksiin Pulmu istui hienosti penkalle odottamaan ja luvalla jatkettiin matkaa. Yhden hiihtäjän perään olisi kauheesti halunnut lähteä, juoksi aina täysiä eteenpäin, kääntyi salamana kuin kutsuin, tuli takas ja taas mentiin eteenpäin. Aika kovasti juoksee kaikkiaan pien koira ja vähän on eriluokkaa nuo "suuret linjaukset" kuin muilla meidän koiruuksilla. Kestä siinä sitten perässä... Onneksi (ainakin vielä) kuuntelee ohjeita ja menee minne käsketään, aika tiheesti saa vaan huudella ohjeita kun matka taittuu vauhdilla :)