Aamulla pihapientä aamulenkin jälkeen. Yritin tehdä lelulla vähän uusiakin juttuja- seuraaminen lelulla teki jähmeäksi ja rupes kaartamaan kauemmas, maahanmeno lelulla meni jähmeäksi. Silmää? Stoppeja pallolla ja ne hyviä. Tässä tarviis varmaan saada Pulmu edestä sivulle jossain kohti.

Päivällä P oli töissä ja kaatelee aitaansa taas aika tiuhaan ja murtautuu aitausestaan pois. Juoksi iloisena aina takahuoneen portille, jossa trimmasin, tosin osasi ihan itse juosta takaisin aitaukseensakkin kun tulin portin toiselle puolelle palauttaakseni karkulaisen. Juoksi mun edellä aitaukseen ja petiinsä "en oikestaan ollut mihinkään tulossakaan..." Plääh

Illalla tuurasin Marin vetovastuuta KooKoon ALO/AVO treeneissä, olipahan kiva kouluttaa pitkästä aikaa :) Pulmu pääsi treenaamaan alussa ja lopussa ja välissä odotti autossa 2h. Kiljui iloisesti välillä kun mä hihkuin hallissa muille :/ Hiljeni kyllä kun kävin karjaisemassa, mutta jatkoi jossain kohti uudelleen. Enimmäkseen tehtiin vauhtijuttuja ja kovaa juoksi pikkukoiran kun oli pitävämpi alusta kuin areenalla. Oli varsin hurja, ihana :)

*Ekan setin alku aloitettiin "siinä" käskystä ja vapautus leikkimään

*Kiertämisestä eri variaaioita molemmissa seteissä: kierrä+ leluun, kierrä+ kuollut lelu (joka oli yhdessä jätetty maahan), kierrä+ hyppy (nyt meni kovasti tämäkin!), kierrä+ sivulle (tämä ihan läheltä, mutta tuntui hyvältä). Kiersi sitten lopuksi vähän ominpäinkin sankoa :)

*Noudot, ohjattu+ metalli (ei haittaa vaikka oli kylmä). Leikin jälkeen vaihtoi ihan ominpäin maassa olevaan kapulaan :)

*Sivulletuloja ja seuraamista. Namia kävellessä ja nami+lelu, nyt ok tämä lelukin.

*Hyppyä sinne ja takas ja stoppikin väliin. Hyppää hyvin ja aika kaukaakin :) Kierto+hyppy oli hauska leikki kans.

Hassu ja ihana otus, asennekasvatus alkaa tuottaa tulosta ja Pulmu oli liikkis pikku hurjimus :) Söpöä vähän huimasi kun hallissa kerättiin putkia pois kun menin toiseen settiin, pari "pöhpöh" tuli mutta loppui kyllä heti kun kielsin+ tajus et tyyppi olikin ihminen. Kävi pussailemassa ja treeni alkoi.