Sovittiin Satsun kanssa tärät HauHau hallille illalla. Pulmu ja Piuppa treenas kaksi kierrosta ja Risty lopuksi oman treeninsä. Oli sika kivaa, kiitos maailman parhaalle coutsille!

Pulmu aloitti seuruulla: kulje itse suorassa niin Pulmu ei jää, kävele pätkä minkä olit suunnitellut ja kehu+nami+lelu. Nami käsi apuna reidessä kiinni. Pelkällä lelulla (lelu kädessä näkyvillä) meni vähän haahuiluksi ja loikkimiseksi. Ihme miten auttoi kun suoristi oman kroppansa, enkä kytännyt Pulmua :) Nyt vois alkaa kävellä kaarroksia.

Hyppy: heitä heti stoppiin lelu (nyt juoksi eteenpäinja katsoi vain taakseen kun hihkaisin seis :)). Muista tehdä välillä myös sivulta ettei ole aivan valatonta loikkimista.

---------------------------

Ruutua: ensin kiertämisen kautta (hyvä) ja sitten jätettiin yhdessä lelu (ok). Sitten kokeiltiin tyhjään niin että heitin kiertämään ja siitä tyhjään ruutuun, Satsu heitti palloa ja P näytti ihan siltä että "Wau, täällä sataa palloja taivaasta!!" Ei yhtään tajunnut mistä pallo tuli :) Lopuksi muutamia myös alustalle, jos meni vauhdilla yli niin korjasi hyvin alustalle kun odotin. Pätevä!

Lelun vaihtoja jessillä: tää sujui hienosti narupalloilla. Nyt alkaa ote leluista olla tiukempi kun hampaat on vaihtuneet.

Maahanmenoa: olin taas vähän huono käsiavun kanssa, täytyy olla nopea näyttö etujalkojen väliin, ei vain ylhäältä alas.

------------------

Nyt jotenkin tuntuu, että tässä treenaamisessa alkaa olla järkeä ja kun paremmin oppiin tuntemaan Pulmua niin on helpompi suunnitella treenejä. Tosi hauskaa treenata ja Pulmu on ihanan yrittelijäs ja söpö! Luojan kiitos meillä on oma valmetaja, joka korjaa ennen kuin ollaan huolella puskassa :) Pulmulle hankalaa HauHau hallilla oli tosi suolainen pohjahiekka kun on tottunut treenaamaan siisteissä sisähalleissa. Kun lelut tuhraantui hiekkaan niin neiti hienohelmalla oli vähän vaikeaa ottaa niitä suuhun. Vaihdettiin sitten settien välissä aina puhtaat lelut, oppia ikä kaikki :)