Ja nyt alkaa jo hinguttaa pihalle treenaamaan kun aurinko paistaa. Aamullakin on jo valoisaa klo 7, luksusta! Aamulenkin jälkeen keittiösettinä maahanmenoa ja kakeja. Maahanmenoon oon nyt kokeillut "pomputtaa" Pulmua nopeasti namin perässä ylös alas ja siitä nopealla käsiavulla maahan. Putoaa välillä oikein kivasti. Kaukoissa meinas alkaa tekemään vaihtoja jo ihan itse ja nyt olen ottanut viivettä varsinkin seisomisiin ja hyvin menee maltti eteenpäin siinäkin.

Töihin mennessä leikittii MM pihassa; kiertoa (nyt ei ollut muuta kierrettävää niin laitoin merkin) ja siitä leluun, kuolleeseen leluun, stoppia, sivulle (ei tullut niin hyvin kuin eilen). Pienet palat seuraamista ja sivulletuloja. Pallolla stoppeja.

Illalla käytiin lenkillä jäällä ja palatessa leikitin vähän parkkiksella. Hyvin keskittyi vaikka oli lapsia leikkimässä lumikasalla ja auto tuli parkkikselle. Ensin leikkiä ja lelun vaihtoja jessillä, sitten pysymisiä ja leluun vapautuksia (seisomasta, istumasta ja maasta). Hyvin skarppasi ja pysyi napakkana+ lähti säkäkästi. Heilutin lelua ja poikkelehdin itsekkin (kerran meni halpaan ja meinas lähteä perään, mutta ei erehtynyt toista kertaa). Lyhyt paikalla istuminen.

Illalla käsikosketusta (koittaa nuolla mun kättä, mut alkoi pysäyttämään nenäänsä myös) ja muutamia maahanmenoja vielä.