Kimppatreenit KooKoolla, Pulmu odotti autossa 2h kun koulutin muita ja pääsi treenaamaan Ristyn jälkeen. Oli kovin tohkeissaan kun viimein pääsi vuorollee:

-Leikkiä kahdella häntä kongilla; nyt leikki tosi kivasti :)

-Seisomassa, istumassa (sai ampua jessillä leluun) ja maassa (kiersin ympäri ja menin sivulle+vapautus leluun) pysymiset- näissä tomera

-Luoksetolo: Minttu piti kiinni, hetsasin jätössä, sitten kävelin ja palkka jalkojen välistä. ok!

-Noudot: Minttu heitti kapulaa pidemälle. Ensin ohjatulla ja pysähtyi ennen kuin päästin perään- nyt kyllä juoksi aika matalana ja kyyläs :( Metalliin hetsasin enemmän alkuun ja päästin perään kun kapula liikkui vielä kunnolla- tämä parempi.

-Maahanmeoja ja seissejä edestä

-Lelun jättöjä, juostiin pois ja käännyin nopsaa ja lähetin lelulle- nämä musta aika kivasti (juoksi vähän kaula pitkänä mutta reippaasti?)

-Seuruuta, sivulletuloja olin tehnyt ja palkkaillut muidenkin palojen välissä, napsahteli nyt kivasti. Lyhyitä pätkiä (muutama askel) nami+lelu- hyvä!

-Hyppyä: tyhmä yritin heti sivulta, ei muistanut kun ei oo pitkään aikaan tehty, sitten muisteltiin vapaammin ja johan onnistui sivultakin. Sitten hyppeli kyllä taas ihan ominpäinkin :)

-Kaukoja muutamia vaihtoja, jos nousen ylös enkä ota niin selkeästi käteen vaihdossa niin lähtee heittämään ikäänkuin kehää pepulla?

--------------

Tuo kyylääminen tuntuu nyt nostavan päätään. Arkielämässä kauheen mielellään kyyläis Konstan leikkejä, lumenluontia, mitä vain liikkuvaa. Tähän tarvii apuja- mennään huomenna treffaamaan coutsia :)