Tänään treenattiin monessa pienessä setissä, pääasiassa leikki ja asenne. Hauskaa kun pienestä kiltistä Pulmusta alkaa löytyä hurja puolikin. Mutta vauhdista ja hurjuuttamisesta huolimatta on treeneissä ollut nyt ihan hiljaa. Vinkumista on tullut ainoastaan joissain keittiön sheippaus treeneissä ja tietysti sitä boxissa ja autossa odottamista pitäis saada vielä hiljaisemmaksi. Aamulla käytiin jäällä lenkillä ja treenattiin Saksalan rantaparkkiksella lenkin jälkeen, kotona tehtiin keittiösettiä ja illalla käytiin treenaamassa OR:n parkkiksella. Sieltä jatkettiin vielä satamaan, kävin Konstan kanssa luistelemassa soihtuluistelussa ja Pulmu pääsi lopuksi hämmästelemään iltapimeään ihmisvilinää. Oli tosi reipas!

Aamulla:

Merkin kiertoa ja kierrosta leluun, kuolleeseen leluun ja stoppia. Asennoissa pysymistä ja räjähtäviä lähtöjä leluun. Lelun vaihtoja jessillä (kädestä toiseen lähellä ja myös "laajemmin" liikkuvaa kahden lelun leikkiä). Luoksetulo istumasta ja vapautus leluun jalkojen välistä.

Kotona:

Kaukoja (kaikkia pareja) ja maahanmenoa. Sivulletuloja ja seuraamista. Paikalla makuuta kun kylvin nappuloita Pulmun ympärille ja etujalkojen väliin, tosi nopeasti pääsi jyvällä ja makasi tosi tomerana eikä yrittänyt yhtään pölliä nappuloita. Viisas pieni!

OR:

*Hetsasin lelulla ja tehtiin seuruuta nami+lelu, hetken kesti et lähti leikkiin namin saatuaan mutta leikki sitten. Kokeilin myös pelkällä lelulla ja hyvin alkoi loikkia jessillä lelua kainalosta kun tarjosin sitä. Välillä tuntuu, että seuraamisesta on jotai ideaa syntymässä ja välillä lähtee hyvin mut muutaman askeleen jälkeen erkaantuu mihin sattuu. höh. Aika paljon hakee tukea vielä namista ja selkeesti tosi paljon vaikeampi juttu jos nami ei olekkaan kädessä. Hyvin taitaa pienellä olla kuitenkin ideaa paikasta mihin pitäis tulla ja hakee sivulle hyvin.

*Kiertämisleikkiä taas: leluun ja stoppi johonkin väliin myös. Sitten keksin kokeilla kierrä-hae eli pistin Pulmun kiertämään lämppärin tolppaa ja kun oli kaartamassa takaisin niin hetin kapulan poispäin ja "hae". Kovasti juoksi, kapulan poimimiset ei ollut vaan kovin nättejä. No tässä oli se asenne ja vauhti osio... Vauhtien jälkeen tehtiin muutamia metallin nostoja (lelu), nämä ok. Ei haitannut, vaikka kapulat oli tosi lumisia ja joutui vähän sukeltamaan sitä hangesta. Kiva juttu että olosuhteet ei haitanneet, kun ulkona ei oo tullut kauheasti treenattua.

*Pysymisiä eri asennoissa. Ensin vapautin narppaan ja sitten pompottelin vinkupalloa ja sinkoilin vähän itse; hyvin pysyi! Ja jessillä singahti kärppänä leluun (vingutin palloa jessin jälkeen ja heitin kun lähti sinkoamaan kohti). Näitä treenejä on tehty nyt aika paljon kun luin Maria Hagströmin kurssin muistiinpanoja yks pv ja olin laittanut Pulmun listalle voimakkaat pysymiset ja terävät lähdöt. Aika hauskoja ja Pulmu tuntuis tykkäävän myös.

*Kuollutta lelua koitettiin myös niin, että jätin Pn istumaan, vein lelun jonkin matkan päähän (vingutin ja näytin mihin laitan), menin takaisin Pn luo ja hetsasin + lähetin. Hyvin meni :)

---------------------

Satamassa oli tosi reipas, olis kauheasti halunnut mennä kaikkien ihmisten luo. Kulki häntä pystyssä, mutta parille piemeässä hippailevalle tuli yksittäinen "puh", mutta loppui onneksi heti (kielsin). Makkarajonossa sai ihmisiltä lullutusta, sujuvasti hyppii kaikkia vasten, mut on niin kevyt, pien ja söpö et ei näytä lulluttajat pahastuvan.