Aamulenkillä jäällä ja pelattiin/ leikittiin taas Visulahden parkkiksella. Nyt tuntui et seuraamiseen alkais tulla jotain tolkkua tällä nami+lelu systeemillä :) Leikkiä, lelujen vaihtoa ja pysymisiä+lähtöjä. Söpis :)

Illalla porukka treenit Areenalla:

*Leikkä, josta kiertämisiä. Vapautus leluun ja sitten vietiin lelu ruutuun ja kiertämisen kautta vapautus lelulle. Tuntui hyvältä :)

*Seuraamista: nami+ lelu, otin jo aika monta askelta (kehuin kyllä), tuntui hyvältä. Sivulle tuloja muutamia, myös tyhjä käsi (tässä oli vähän pihalla, kun ei siis namia)

*Hyppyä: yritin nyt vähän kontrolloida sitä lähtöä, kahdesti jopa sivulta istumasta. Hyppii kyllä ihan kokoajan sinne tänne kun hyppy on esillä ja jos saa tarjota. Hyvin oppinut :)

*Pysymisiä+lähtöjä pallolla hetsaten

*Noudot: Jenni heitti kapuloita kauemmas. Hyvin meni (paitsi lennättää aika rumasti kun saavuttaa kapulan), paitsi Jenni oli nyt erityisen suuri häiriö, olis kauheesti halunnut moikata (porukkaa siis tuli halliin kun jo treenasin, muuten ei haitannut, mutta väleissä kun vapautin niin olis kauheesti halunnut käydä liehumassa kaikkia).

----------------------------------

Pn treenin jälkeen otettiin porukassa paikallaolot:

Pulmu istui rivissä, nami alustalla vähän matkan päässä ja mä vähän kauempana. Kehuin ja kävin palkkaamassa välillä ja lopuksi vapautin alustalle+ leikki. Istui tosi tomerana. Paikalla makuu otettiin porukasta sivussa niin, että istuin lattialla Pulmun edessä ja laitoin nameja sen eteen+ ympärille. Hyvin makasi (ei pitkiä aikoja, kehuin ja välipalkkasin). Lopuksi vähän kakeja ja maahanmenoa.