Illalla kimppatreeneissä hallilla. Pulmu taitaa oikeasti tykätä tästä paikasta ja alustasta, oli tosi kiva vauhtimimmi taas :)

*Seuruuta ja sivulletuloja: aloitin pienellä leikillä ja pari sivulle tarjoamista (narupallo) ja pätkä seuruuta (narupallo). Tuntui hyvältä :)

*Jatkettiin leikkiä ja siitä kiertämään. Sitten snkon kierto ja ruutuun. Meni tosi kivasti, joten jätettiin yhdessä narppa ruutuun ja mentiin kauemmas (Pulmu meinas kyllä tarjota tähän väliin kiertoa, kutuin nätisti pois) ja annoin "karata" rutuun/ huikkasin käskyn perään kuitenkin. Näitä pari, meni tosi kivasti! Jee! Sitten pari paikkaa alustalle ja heitin narupalloa palkaksi. Nämä myös hyvät, tosin ekaa kertaa alustaa viedessä meinas ottaa sen suuhun ja lähteä kiikuttamaan, sieltä se tulee alustan kantaminen :)

*Noudot: Virpi heitti kapulaa kauemmas, ok (ohjattu+ metalli). Nyt tuntee käteen, et on oikeasti menossa kapulan perään. Metalli meni aika lähelle uutta peiliä ja Pulmu harhaantui mennessä tsekkaamaan oman kuvansa peilistä, kapula oli hetken hukassa mutta löytyi sitten. Vaihto nami+ lelu (jossain kohti ei ollut syönyt namia kun löytyi myöhemmin maasta). Sitten tehtiin pitoja; P poimi kapulan maasta ja "pidä"+kehua. Nyt pyöräytti ohjatun aika reteesti poskihampaisiin ja pureskeli muutamia kertoja, auts. Metallia korjaili vähän ja pudotti jossain kohti, kehotin nostamaan uudelleen+ pito. Tässä vaihtaa leluun ok. Kapulan kanssa kiertämistä ja yleistä liehumista + ohjatulla hyppy.

*Hyppyä: pitkät on linjat hypyssä ja hyvin irtoaa :D ja hyppelee myös ihan ominpäin. Mutta käskyllä lähtee tosi kivasti, stoppi tuli terävänä ja suorien ansiosta menee kunnolla kauas hypystä. Söpis :) Hyppy jäi vähän päälle ja loppuun kun tein stoppeja pallolla ja koitin saada kiertämään sankoa, P kiersi hyppyä :) Mutta stoppaili myös.

-------------------

Kotona ollaan tehty keittiösettiä: kaukoja, sivulletuloja, maahanmenoa (tää on vaikee saada nopeeksi!!) ja paikalla istumista+ makuuta. Joskus lumpsahtaa lonkalle, oon nätisti käynyt oikaisemassa takaisin kunnon makuuseen (sitten pysyy taas).