Taisi sitten se näyttelyissä luistelu olla liikaa Pulmun tassuille, maanantaina ihmettelin kun hiipi soralla. Syy selvisi tassuphjista, olivat palaneet ihan pinkeiksi ja sileiksi, karvatkin palaneet ihan nysiksi. Nyt ollaan sitten lenkkeilty metsässä ja rasvattu tassuja ahkeraan, josko ne siitä paranis!

Maanantaina tehtiin vähän kotona namijuttuja, oli ihan huippu ihana ja yritteliäs! On meillä vaan viisas koutsi kun keksii aina apuja pattitilanteisiin! Spekuloitiin Satsun kanssa vielä näitä motivaatio juttuja ja lienee parasta nyt vähän tarkkailla Pulmun treenin määrää ja jarruttaa vähän uusien juttujen opettamista. Koitetaan keskittyä nyt rentoon leikkiin ja namien kalasteluun- asenteeseen.

Tiistai-iltana käytiin KooKoon kimppatreeneissä. Pulmu sai treenata Ripan jälkeen.

- Ensin leikkiä, niin että Johanna piti Pulmua tiukassa hihnassa ja mä hetsasin lelulla. Sai jossain kohti saavuttaa sitten lelun kun oikein kovasti yritti, taisteli nyt paremmin!

- Luoksetulo + palkka jalkojen välistä

- Sitten namijuttuja- namin jahtaamista käsistä, maahanmenoa, sivulletuloja ja seuraamaan lähtöjä. Oli tosi söpö ja tomera vaikka hallissa uusia ja outoja koiria.

-------------------

Onkohan juoksu vai mikä uhma tulossa, Pulmu pissi yks pv oman petinsä ja tänä aamuna meidän sänkyyn! Vaikka oli just tullut aamulenkiltä. :/