Peten koiratarvike Areenalla Tikin, Hipin ja Megin lapsosten pentupäivät. Q-laisia oli paikalla Teema, Rai ja Pulmu. Treenattiin hallissa kahdessa kehässä yhtäaikaa useampi kiekka, me Hipin lapsien kanssa. Kivaa oli ja viksuja kakruja :)

Eka kiekalla ajattelin ottaa namihommia. Koska Pulmun kynsi/ tassut oli edelleen vähän kipeenä niin ajattelin varmistaa et pystytään tekemään edes jotain ja leikkiä vasta sitten. Ei ollut hyvä juttu aloittaa nameilla :/ Pulmu oli vähän kuutamolla ja mä tosi huono. Jännitin ja sähläsin kun tunsin ettei Pulmu oo täysillä mukana. Huonohuono ohjaaja! Riitta ja Satsu oli Pulmulle kans paha häiriö, olis halunnut liehua niiden luona kun ei ollut saanut kunnolla vielä moikata. No kyllä se sitten vähän heräsi ja kun annoin mahdollisuuden niin kerkes jopa tehdäkin jotain mun sähläämisen välissä :D Namijuttujen jälkeen otettiin hyppy-pomppu-loikkaa eli hyppy tarjoamalla, sivulta (yritti karata eikä olis huolinut namia kun otin sivulle- kyyläs vaan hyppyä) ja sivulta stopin kanssa. Pulmu on oppinut kyllä hypyn hyvin, tosin osais mielestään kyllä hypellä sitä ihan ilman muakin :) Sitten pelattiin kahdella vinkupallolla ja Pulmu keksi kuinka niillä voi pelata ihan yksinkin, toinen suussa ja toinen tassuissa :)

----------------

Toinen kiekka leikkillä. Tämä parempi. Ensin kahdella lelulla, vaihtoja jessillä/ ok. Sitten kapulan nostoja ja vaihto leluun, vaihtoi vähän nahkeasti (kapula kivempi). Yritin vaihdattaa ensin namiin, mutta ei huolinut namia, pudotti kyllä kapulan kun tungin namin ihan nenään ja ampui sitten leluun (jätti namin siis ottamatta). Vauhtinouto jatketulla heitolla, päästin liikkuvan perään. Meni hyvin (lähti musta hyvällä asentaalla/vauhdilla), takaisin tulee ihan reippaasti, mutta ei kyllä kiihdytä leluun. Viihdytti taas itseään (ja yleisöä) antamalla mun juosta ja hihkua lelun kanssa AIKA pitkään ennen kuin viimein vaihtoi leluun. Hiki tuli :) Lopuksi vielä pysymisiä. Seisoen ok ja vapautus leluun, istumassa meinas painua maahan (???), kävin korjaamassa ja palkkaamassa sivulta (vapautus leluun). Oli ihan läähky.

------------

Kolmas kiekka muutama kierto ja ruutuun lähetys lelulle.

-----------

Neljäs kiekka "yleistä hengailua ja sirkushuveja" yleisellä vuorolla eli kehässä monta koiraa. Seuraamista ja sivulletuloja, vähän kakeja. Hyppyä vinkupallolla, otettiin kisa Piun kanssa kumpi hyppää kauempaa. Piu meni vieressä olevaan ruutuun (sika hienosti tyhjään ja tarjos tomerana oikeaa paikkaa) ja Pulmu pyöriskeli ja sinkoili vähän sinne tänne. Lähempää hoksas sitten mikä oli juttu. Pulmu pääsi hyppelemään myös muutamia agi-esteitä: hyppeli kyllä hyvin ja kääntyili mihin pyydettiin :) Tehtiin myös putki 2x. Alkeiskurssille? Kapulan pitoa myös toko hyppyä hypellen.

----------

Kiva päivä, kiitos kaikille ja etenkin Satsulle matkaseurasta :)

Kimppakuva

Pulmu, Teema ja Rai

 

Veikka ja sen sisko :)