Aurinko paistaa ja siistiä päästä treenaamaan ulos!

Aamulla pyörähdin Lähemäen jalkapallonurmella tarkoituksena leikkiä. Tehtiin vähän myös kapulan nostoja, lelu ylhäällä sai vaihtamaan paremmin. Vauhtinoudossa mietin, et pitäiskö mun kuitenkin liikkua pois kun P kääntyy kohti, niin saisin sen paremmin kiihdyttämään... Seuraamaan tulot narpalla oli jotenkin vähän köpsöjä, se ei oo vaan Pulmulle "se juttu". Hain autosta sitten tennarin ja heittelin sitä, palautti tosi nätisti käteen :) Kokeilin sillä seuraamaan tuloja ja muutamia askeleita, vapautus jessillä ja sai pompata mun pallokäteen+ heitin pallon. Tässä ilme oli musta hyvä ja asenne paljon parempi, en tiiä sitten onko viisasta muuten...

Illalla koulutin KooKoon alo ryhmää ja Pulmu ja Ripa pääsi treenaamaan pikkusetit. Ennen kouluttamista tre vähän Ripaa ja kävin heittelemässä palloa Pulmulle kentällä ja tein muutamia sivulletuloja + seuraamaan lähtöjä. Nää tuntui kivalta. Pallon kanssa tulee paljon edemmäs, mutta narpalla ja namilla on ollut musta niin takana, etten oikein tiedä sen olemassaoloa.

Kouluttamisen jälkeen Pulmu pääsi tekemään toisen setin samalla kun kentälle alkoi valua uutta porukkaa. Keskittyi nyt hyvin, ihan lopussa meinas olla liikaa kun Johanna alkoi puhumaan ja Johanna on niiiin ihana Pulmusta. Ensin leikkiä narpalla ja kiertämisen kautta ruutuun lelulle ja sitten tyhjään+ heitin lelun. Jos en olis sanonut mitään niin olis varmaan juossut vain ruudusta läpi, mutta hyvin sinkosi+ stoppasi kun hihkaisin ja narppa lensi. Ihanaa kun se juoksi kovasti :) Sitten tehtiin yksi vauhtinouto jatketulla heitolla: lähtee hyvällä raivolla, vähän himmaa ennen kapulaa, nyt poimi päästä ja takaisin ihan reippaasti mutta ei kyllä mitenkään erityisesti kiihdytä jos en itse liiku. Annoin hypätä "suoraa syliin" päin kun tuli ja aika nopeasti vaihto leluun kun heilutin itseäni vasten. Tehtiin muutamia nostoja sorvatulla+ metallilla nämä ok. Pallolla sivulletuloja ja seuraamaan/ok! Avo ryhmä otti paikallolon ja Pulmu pääsi riviin myös. Tomerana pötkötti.

Lenkin jälkeen piilotin parkkiksen nurmelle tunnaria vielä 2x. Nyt haisteli tosi tomerana ja jatkoi hyvin, vaikka toisella kertaa meni ensin tsekkaamaan edellisen piilotuspaikan ja kesti hetken ennen kuin löysi uuden piilon. Kehuin ja vaihdoin namiin (kiitos muistutuksesta Satsu :)).