Meillä oli osastokeikka Lahden pääsiäisnäyttelyyn ja Pulmu pääsi keikalle "maskotiksi". Maajoukkue tuli pe iltana treenaamaan suurhalliin ja Pulmu pääsi kuokkimaan "isojen ja taitavien" treeneihin. Satsu ja Piuppa oli orjailemassa osastolla myös, kyllä on melkoinen älykaksikko Piuppa/ Pulmu parivaljakko :) Pulmu oli tosi reipas koko reissun ajan. Ihmiset on Pulmun mielestä tosi ihania ja se nautti täysillä saamastaan huomiosta ja liehui kaikkien luona. Hotellin aulassa liukkaan kiiltävä lattia oli alkuun vähän jännä, samoin hissi alkuun vähän jänskätti. Muutoin kaikki paikat oli Pulmun mielestä ihan jees. Liukkaalla näyttelymatolla treenaaminen oli Pulmun mielestä ihan normisetti, kuulutuksia kuunteli to illalla pystytyksessä päätä kallistellen kuin pöllön poikanen mutta ryhmien aikana treenatessa kuulutuksiilla ei ollut kitään merkitystä. Ihmisvilinässä kierrellessä Pulmu yritti joko saada Piuppaa leikkimään tai moikkailla vähänkään kiinnostusta näyttäviä ihmisiä.

Treeneissä spekuloitiin leikkiä, mun pitäis osasta olla itse rauhallisempi ja antaa tehdä Pulmun "työt". Edeleen. Yleensäkkin vähän nyt tuppaa menemään tuo mun sählääminen houkuttelun ja hihhuloinnin puolelle. Heti jos tunnen, että Pulmu ei oo ihan mukana niin rupeen ite kimpoilemaan ja siitä P menee vaan passiivisemmaksi. No tutustellaan ja harjoitellaan :) Nyt vaan sitä asennetta ja asennetta. Seuraaminen oli mennyt Satsun mukaan eteenpäin ja hyvin loikkasi lelua mun kainalosta. Leikki kyllääntyy nyt aika nopeesti, täytyy suunnitella treenit sopiviksi siihen.

Kiva keikka, kiitos Emmille, Petelle ja Satsulle osastolla huhkimisesta. Ja joukkuelaisille hauskoista treeneistä + Satsulle koutsaamisesta. Oltiin kotona yhden jälkeen yöllä ja aamulla Pulmu oli jo täynnä tarmoa kuuden aikaan. Käytin ulkona ja oli sitten aamupuuhikseen pistellyt Konstan pyöräkypärän päreiksi. Päivällä oli kyllä tosi väsynyt, tais reissu kuitenkin painaa pienen tassuissa.