Tiistain porukkatreenit KooKoolla. Pulmu pääsi ensin vähän leikkimään kentälle kun avo ryhmä vielä treenasi toisessa päässä. Leikittiin narulelulla ja muutama hyppy. Hyvin keskittyi, mutta ei kyllä vedä ihan sikana. Mutta pääasia että keskittyy muhun/ yhdessä tekemiseen. Lyhyt setti ja autoon huilimaan.

---------------------

Toisella setissä alkuun leikkimistä, sitten skinneez kainalossa seuruuta, nameilla sivulle tarjoamista. Hyppyä pallolla, lähtöjä myös sivulta. Nyt ei reagoinut kunnolla seissiin vaan jatkoi juoksuaan ja katseli vain taakseen "joko pallo lentää". Suhteessa on nyt tainnut tulla aika paljon suoria heittoja :) Luoksetulo kiinnipidosta. Lopuksi taisin ottaa vielä namilla muutamia maahan menoja ja pari kaukoa. Niin ja P sai etsiä nurmelta tunnaria 2x, oli tosi söpö ja nuuhkutti tomerasti. Nyt sillä oli selkeä ajatus siitä, mitä piti tehdä. Palkkasin namilla :)

Treenin jälkeen jäätiin hetkeksi juttelemaan porukalla kentän reunalle ja Pulmu jäi siihen hengailemaan. Ei meinannut rauhoittua millään! Yritti ensin liehua hulluna Johannan perään (se on jostain syystä Pulmusta tosi ihku tyyppi), häsläsi ja vinkui kun käskin siihen. hmmmm ei tainnut ollaa turhaa kasvattajan muistutukset kierrosten laskemisen opettelusta :/

Keskiviikkona tehtiin pihassa pien setti. Enimmäkseen tietty leikkiä (ajetaan nyt skinneeziä sisään josko siitä tulis hyvä seuraamispalkka), seuruuta, sivulletuloja, stoppeja pallolla ja kokeilin myös namilla, kiertämistä+ leluun. Maahanmenon tarjoamista, heitin tässä namia. Täytyy varmaan uskoa, että pallo ei sovi tähän kun menee ihan jähmeeksi. Metallin kanssa puun kiertoa, Pllä ei oo kyllä mikään kauhee kiihdyttämisen tarve mua kohti kapulan kanssa. Vapautin sen kuitenkin jessillä leluun ja odotin et hyppää mua vasten + "kiitos" ja kapula mulle käteen. Sitten ampui kyllä leluun heti. Loppuun yksi luoksetulo peräänlähtönä istumisesta.

Tassut kesti hihnalenkin kävellen pyörätiellä ilman tossuja, ollaan rasvattu nyt pihkavoiteella 2x/pv ja aloitin biotiinin ja nutrolinin taas.