Omalla pihalla pienet setit vuorotellen Ripan kanssa:

- Sivulletuloja; mitä mä keksin tähän kun syö joo, mutta ei oo ihan innoissan namista? Sitten kun jatkan leikillä niin joskus vielä yskäisee namin pihalle kurkusta? Tässä leikki hyvin narulla.

---------------

- Kapulan nostoja; innostuu ihan sikana kun näkee kapulan, mutta nyt musta arvottaa kapulan kivemmaksi kuin lelun. Eli kun pudotin, nappasi kapulan tosi innoissan, mutta vähän nihkeesti vaihtoi leluun ja jos kapula jäi maahan niin saattoi kesken leikin vaihtaa takaisin kapulaan. Poimin kapulan sitten vähin äänin kainaloon kun oli vaihtanut leluun, ettei ollut maassa häiriöimässä. Useampia toistoja, myös metallilla ja paremmin vaihtoi kun oltiin tehty muutama.

-Maahanmenoa; tarjoaa joo, mutta ei mitenkään "putoa" maahan.

--------------

Pulmu pissailee tosi paljon, onkohan juoksu jo tulolla? Kotona on myös taas muistanut ihanan "haluan ulos" leikin, juoksee ovelle ja loikkaa ovea vasten aika tiheään kun ollaan kotona. Yleensä tekee aina pissit kun päästää ulos, mutta pohjoisessa ramppuutti pihalle kyllä huomattavasti vähemmän. Sitten kun on pakko niin pärjää kyllä pitkät ajat pissimättä, eli ei sillä mitään tulehdustakaan voi olla. Ja ei se sisälle oo tehnyt mitään vaikka aina en sitten päästäkkään pihalle vaan kutsun pois ovelta jos on just käyty.

Teini prinsessa nostaa myös päätään, nyt on tullut muutamia "pöh pöh" yllättävissä tilanteissa (pimeässä joku ihminen, sisälle tulee yllättäen joku). Aika harvoin kuitenkin onneksi.

Nojoo, vaikka tässä pähkin kaikenlaista niin siis ihanaa ja hauskaa elämä Pulkkisen kanssa on! Se on sellainen onnellinen ja hauska kakara ja treenaaminen on tosi kivaa, kirjoittelen muistiin vaan huomioita jotka mun mielestä on uusia/ mietin mistä johtuu.

Satsun kanssa vielä spekuloin puhelimessa ja sanoi, että Pulkkinen liehuu nyt vähän turhan paljon ja säntäilee, kohta voi olla vaikeuksia hallita sen liikkumista. On ehken tehty vähän liikaa nyt kiertämistä, hyppyä, lelulle lähtöjä yms. juoksujuttuja. Jotain yhteyttä varmaan myös siihen, että juokseminen on Pulmun mielestä ihan sikamakeeta. Oon varmaan liikaa heitellyt nyt myös palloa kun leikki vähän sellaista, että räkii kamoja mun lähelle ja kyylää sitten vähän matkan päässä "heitä, heitä, heluta, heiluta". Taistelu ei niinkään "se juttu". Täytyy vahvistaa nyt mun lähellä tapahtuvia juttuja.