Iltatreenit Satsun ja Piupan kanssa P-mäellä HauHau hallilla. Piuppa ja Pulmu treenas kaksi kierrosta, Ripa yhden ja aloitti.

- Leikkiä: alkoi hyvin, mutta treenin edetessä pikku prinsessalle oli hieman vastenmielistä ottaa hiekkaisia leluja suuhun. Vaihdeltiin puhtaisiin aina välillä. On tottunut niin kovin puhtaisiin ympyröihin :)

- Luoksetulo kiinnipidosta ja palkka jalkojen välistä/ ok

- Maahanmenoja. Tää on vähän köpsää kun yritän sählätä ja auttaa et tekin mahd. nopeesti. Anna Pulmun tarjota ja pitäis jotenkin saada tää nyt sikasiistiksi jutuksi.

- Seissiä sivulta palloa heittämällä; lähti nyt kivasti mukaan sivulla (ei sinkoillut eteen) ja saatiin ok stoppeja. Käsi oltava tosi napakka.

- Kiertoja ja ajattelin näyttää Satsulle hienoa seissiä, mutta Pulkkinen ennnakoi pysäystä ja eipä sitten pysäytetty :) Nyt se sitten alkoi, se ennakointi nimittäin, just kun luulin et no problem :) Niinhän sitä luulis...

- Noudot; Satsu heitti kapulaa kauemmas, nyt ei kyylännyt menossa (päästin liikkuvan kapulan perään), mutta menee kapulan taakse ennen kuin poimii. VAHVISTA NIITÄ OSIA JOTKA HEIKOIMPIA eli nosto nyt kuuriksi. Tehtiin nostoja läheltä ja palkka leluun. Näitä ohjelmaan.

----------------------

- Seuruuta ja sivulletuloja: turha kävellä jos ei aktiivisesti itse tarjoa hulluna sivulle.Kun oppii hakemaan paikkaa niin hakee sitä myös liikkuessa. Otetaan kuuriksi nyt "sivulle on ihan hip ja pop juttu", aina kun seisahdun kisa-asentoon, Pulkkinen kopsahtaisi tomerana sivulle.

- Ruutu; jätettiin lelu yhdessä ja juostiin poispäin, käännyin ja lähetin (sai karata), komeella paimenkaarella ruutuun kun ei ihan heti bongannut oikeaa suuntaa. Täytyy pysähtyä lähetyksessä sen verran, että kerkeää bongata ruudun paikan. Pari kertaa alustalle; vähän ensin muisteluksi, mutta sitten ok.

-Hyppyä

-Paikallaolo Piupan kanssa.

----------------------

Leikkii periaatteessa hyvin, mutta mulla on jotenkin vähän sellainen "palkkapaniikki" olo ja olo, että ei ihan hullun pitkään kestä ihan innoissaan leluissa. Nyt muutenkin vähän "valiko" palkkoja, niin leluja kuin herkkuja. Itsellä aina sellainen olo, et ennen treeniä tekis mieli esitellä koko arsenaali "mikähän tänään olisi paras lelu?" Onkohan meillä vähän liikaa vaihtoehtoja... Leikkiessä mun pitäis vaan pysyä tyynenä ja jos tunnen, että ei oo ihan satasella mukana niin ei ainakaan tunkea lelua suuhun. Vaihtaa jessillä hyvin lelusta toiseen, mutta siinäkin ehkä vähän kiirehdin ettei vaan itse vaihtaisi ennen kuin annan luvan.