Just kun kirjoitin, että Pulmu on hassu ja onnellinen pentu niin nyt musta tuntuu, että siitä on tulossa teini... Aamulla piipadin areenalla tsekkaamassa paikkoja ja pikapika treeni. Tarkoitus oli tehdä jotain kivaa ja nopsaa pois, että olis tarmokas ja yritteliäs. No aloitin leikillä kahdella naupallolla ja oli vähän sellaista napsimista ja räkimistä, ei oikein kunnolla tarttunut kiinni. Vaihdoin naruleluun ja tehtiin noutokapulan nostoja, nämä oli ihan ok. Leuat sanoo "kloks kloks" kun koittaa napsia kapulaa kun otan sen esille ja jos leluun vaihdettu kapula jäi hollille niin vaihtoi ihan omin päin siihen takas. Tosin nyt kyllä vaihtoi kapulasta leluun aika nopsaa, oli kyllä ihan jaloissa ja hihkuin heti kun tarttui kapulaa.

Sitten ajattelin tehdä sivulletuloja... Tässä vähän "huuhaa katseli" ovelle, vaikkei sitä missään ollut ja tuli kyllä sivulle mutta ei mitään oksat pois meinoinkiä. Otti namia, mutta ei mitenkään hulluna ryntäillyt sen perään. Namin jälkeen otin lelun ja siihen vaihto oli ihan köpsää, lähti huuhaamaan ja haistelemaan maata??? Mikä juttu tää nyt on??? Kun aikani hihkuin niin lähti sitten leluun vähän kakkosteholla mukaan mutta mutta... Areena ollut nyt kyllä viimeiset kerrat jotenkin hankala paikka, eilen siellä oli mätsäri ja varmaan tosi paljon hajuja, mutta ei silti tarvis huuheltaa. Ei pitäis olla ollu liian rankkaakaan kun treenattiin varmaan alle 5min.

Helppoa tää pienen BCn kouluttaminen, alkaahan niitä ongelmiakin löytyä kun eteenpäin mennään :) Noo ehken se taas tästä, täytyy nyt keskittyä tuohon motivaatioon ja keskittymiseen enemmän kun mihinkään yksittäisiin temppuihin tai tekniikkaan kun näyttää häiritsevän muuta tekemistä.

-----------------

Päivällä piipahdettiin toriparkissa ja Pulmu sai vähän leikkiä ja syödä nameja (sivulletuloja) siellä. Ensin oli vähän pihalla, mutta kun jatkoi niin syttyi kalastelemaan lihapullaa paljon paremmalla asenteella.

----------------

Illalla tehtiin sisällä kotona sivulletuloja ihanaisella karvatupsulla ja nameilla, nyt oli ihan eri meininkin pelissä ja annoin oikei kovasti loikkia mua vasten. Lelun sai vaan loikkaamalla kainaloon ja hyvinhän se pikkukoira loikki :)