Viikko ollaan puuhasteltu keittiösettiä (lähinnä sivulletuloja), eilen käytiin Areenalla tekemässä minisetti aamulla ja tänään ajeltiin Varkauteen Satsun tsekattavaksi. Mietittiin Pulmun nykyistä vireenvaihtelua ja siihen lääkkeitä. Ongelmien määrä on kuulemma vakio, niitä tulee kaikille ja tää "vaihe" kuuluu kuulemma pakettiin :) Tehtiin järkässä Risty, Piu, Pulmu, Piu, Pulmu

*Leikkiä: kuten olen huomannut, Pulmulle saalis vahvempi kuin taistelu. Nauttii enemmän juoksemisesta ja kamojen perässä säntäilystä kuin taistelusta. Ehkä siks meillä ei ole edes lelujen kanssa mitään "trallattelu ongelmaa" ollu, kun Pulmu ei halua omia niitä itselleen vaan saada jonkun heiluttamaan/ heittämään niitä. Olis kuitenkin hyödyllistä saada sitä leikkimään myös lähempänä mua ja taistelemaan. Ei nyt ihankauheesti haluis olla "ihan liki". Eli kehitetään leikkiä: saalisvaihe, leluun isku, mun käsi "herkkä ja rauhallinen" ja kun Pulmu vastustaa/ painuu taakse ja vetää- höllää ja irrota jossain kohti. Ei saa riepottaa pikkukoiraa pitkin hallia lelussa roikkuen. Mutta Maarit ei myöskään saa tehdä tästä nyt elämää suurempaa ongelmaa- tää on kivaa leikkiä :)

*Kapulan nostoja: nappaa kapulan kyllä nopsaa kun sen laskee maahan, mutta ei todellakaan halunnut luopua siitä, sain hillua lelun kanssa aikalailla. Kapula näyttää olevan Pulmulle isompi aarre nyt kuin lelu ja koska mä nappaan sen sitten jossain kohti pois maasta leikin tieltä niin meillä vähän kisa sen ottamisesta. Kun nostaa kapulan- lelu esiin- jos ei vaihda niin vois harkita nopsaa namivaihtoa (vaikka muuten päätettiin tehdä nami ja lelu juttuja nyt vähän erikseen kun vaihto ei ihan helppo) ja sitten leikittää poispäin maahan jääneestä kapulasta. Jossain kohti taas lupa mennä poimimaan kapula ja leikki jatkuu. Yritettiin nyt myös kiertämistä ja sivullehakemista kapulan kanssa- ei onnistu nyt.

Tässä kohti pikkukoira oli aika puhki, tauko-------------------

Toisessa setissä tehtiin namijuttuja ja uutena namina kalapyörykät. Kelpas kyllä, mutta hajos tuhannen atomeiksi, koostis ei paras. Alkuun vähän imutusta namiin/ herättelyä ja maahanmenoja tarjoamalla. Pätevä ja söpö :)

*Sivulletuloja: nää oli menny eteenpäin, jee :) Namin kanssa täytyy nyt tehdä Pulmusta aktiivisempi, mä oon nyt vähän tunkenut namia sen suuhun ja palkannut liian passiivisesti. Eli Pulmun pitää yrittää itse enemmän, jahdata namia, pompata siihen, ottaa koppi tai napata heitetty. Pelailltiin ja pikkukoirahan oli ihan liekeissä häntä tötteröllä! Satsu näytti aina välillä ja yhtään ei P pistänyt hanttiin kakkoskuskin kanssa puuhastelua. Näytti kadehdittavan hyvältä, Pulmu pystyy kyllä kunhan mä vaan osaan. Käveli jopa seuraamista tosi näppärästi!

*Kakeja; tässäkin vois joissain kohti vähän heittää namia myös

Loppuun vielä pari hyppyä vinkupallolla; ensin tarjoamalla ja sitten sivulta nami+lähetys perusasennosta ja palkka hypystä palloa heittäen. Hyvä P ja M!

 

Kiitos Satsu taas!! Piuppa on kyllä aika pätevä ja ketjutteli ihan itse pitkiä pätkiä kiertämistä, hyppyä, kapulanpitoa.. Hassu! Perässä tullaan :)