Pulmu sai treenata Ripan jälkeen. Tehtiin "kotiläksyjä" ja aloitettiin nyt kokeeksi namihommilla:

*Leikitin ja jahtuutin nameja (kädessä) ja ensin maahanmenon tarjoamista. Meni tosi napakasti! Sitten tehtiin sivulletuloja ja seuraamaan lähtöjä. Hyvin liehu namin perässä (kanaa) ja nyt pomppaa jessillä namia hyvin kainalon suunnasta :) Kävellessä mun pitää keskittyä, etten käy kyyristelemään ja Pulmun pitää jahdata namia, eikä mun työntää sitä sille suuhun. Koitin kovasti olla parempi :) Pulmu tuntui ihanan aktiiviselta! Ei hullumpi aloittaa näinkään päin, lähti ainakin namihommiin nyt tosi hyvin ja ei tuu heti juoksutettua lelulla väsyksiin treenin alussa. Eihän se juoksuttaminen tietenkään ole tarkoituskaan, mutta kun pakkaa sen lelun kanssa aina menemään vähän liehakkaaksi..

------------------------

*Toisessa setissä leikkiä ja kapulan nostoja, nyt oli uusi karvavinkuviritys ja tällä leikki kivasti ja vaihtoi kapulaa paremmin. Paitsi sitten kun tehtiin pitkä vauhtinouto niin piti kapulaa itsellään taas pidempään ennen vaihtoa. Tähän pitäis kehittää näppärä tapa nopeuttaa vaihto namiin ja sitten lelu. Pitkiin noutoihin lähti hyvin (voimakkaalla laukalla), Johanna heitti kapulaa pidemmälle mun heiton lisäksi ja päästin liikkuvan perään. Vähän himmaa lopussa, silmää vai ennakoiko jarrutusta/ varoo lähestyvää seinää liukkaalla ja sisällä? Ihanaa päästä kohta tekemään näitä pihalle kunnon pitkillä matkoilla! Edelleenkin meni kapulalle aika rumasti, täytyy jatkaa nostopainotteista kuuria.

------------------------

Paikkallamakuu rivissä, hyvin pötkötti ja kehuin+ välipalkkasin

----------------------

Hyppyä vinkupallolla: tarjoaminen+ pallo ja takaisinhyppy (vaihdoin pallon namiin), Sivulta (meinasi karata, otin takaisin)+ suorapalkka pallolla ja takaisin hypyn kautta vaihto namiin (nyt tuli pallo mulle saakka). Viimeinen sivulta ja seis+ palkka heti stoppiin. Pätevä pien :)