Lauantain ohjelmana meillä oli ryhmänäyttely Hirvensalmella (Ripa, Vappu, Ellen ja Maks ilmoitettu) ja Pulmu pääsi turistiksi. Kun tultiin näyttelypaikalle pikkukoira kiskoi ja liehui kun hurja "siistiä, täällä on ihan sikana porukkaa!!!" ja yritti mennä moikkailemaan kaikkia koiria ja ihmisiä.

Puuhailtiin namihommia ja leikkiä muutamassa setissä ulkona ja sisällä. Kaksi kehää oli sisällä liikuntasalissa (aika liukas pahvi lattian suojana) ja kaksi kehää asfalttipihalla. Eka setti tehtiin pihalla leikkipaikan vieressä Konstan leikkiessä aika pian paikalle saapumisen jälkeen ja silloin keskityttimen vähän rakoili ja teinillä tuli vähän pöhpöh kun viereisessä kehässä oli paljon haukkuvia pystykorvia. Vilinä ja hakkuvat vieraat koirat alkoi jostain syystä tässä kohden ihmetyttää. Jatkoi sitten kuitenkin ok ja pöhinä unohtui. Sisällä sai moikkailla ihmisiä, jotka halus tulla lulluttamaan "mustaa lammasta" ja makaili kiltisti siinä käskyllä Konstan viltin vieressä. Sitten sai odotella boxissa kehän ajan.

Kehän jälkeen tehtiin toinen setti sisällä, tämä jotenkin tutumpi ja helpompi ympäristö Pulmulle, vaikka hälinää oli. Keskittyi hyvin! Selkeästi rajattu kehä sisällä sille vissiin tutumpi paikka puuhastella kuin epämääräisempi paikka pihalla. Hyvin loikkii nyt namin perään :) Konsta halusi leikittää Pulmua myös ja olen huomannut, että sen kanssa taistelee kyllä ihan erilailla kuin minun kanssa. Jos Konsta repii Pulmun kanssa lelulla tai hihnalla niin Pulmu kiskooo takaisin kuin mikäkin eikö koskaan päästä irti ilman että käsketään. Tokihan se on röyhkeämmän oloinen Konstaa kohtaan, mutta mitenkähän saisin tuon leikin siirrettyä itseeni...

Ennen lähtöä pelattiin pihalla vielä pallolla kun Konsta kiipeili leikkipaikalla. Pikkukoira oli iiiihan poikki illalla kun päästiin kotiin, rankkaa tuo näyttelyissä olo!

Muutama kuva näyttelyn jälkeiseltä lenkiltä: