Kirjoittelut on vähän jääneet, mutta koostetta loppuviikosta. Ollaan puuhailtu omassa pihassa, käytiin kentällä leikkimässä + areenalla torstaina muutaman tunnin Hills luennolla+ vähän puuhaamassa ja perjantaina treeniä areenan pihassa.

Mietityttää:

-Teini X vaihe näyttää nyt väkisten hiipivän päälle. Pari kertaa on tullut viikon aikana tilanne, että alkoi pöhkimään jotain kesken treenin. Toisella kertaa kentällä en edes keksinyt, mikä pöhkimisen aihe oli ja areenan pihassa pöhki kauas tullutta pyöräiliää (ei varmaan tajunnut mikä se oli). Pöhkimisen lopetti kyllä aika hyvin kun kielsin, mutta jäi jotenkin "jumiin ja säpsyksi" eikä kyennyt esim. leikkimään enää. Nameilla pystyi jatkamaan jotenkin ja tauon jälkeen oli taas ihan normaali.

-Isossa hälinässä (tänään käytiin torilla Vappuhälinässä ja eilen puistossa vappujuhlissa) on toisaalta tosi reipas, mutta "kouhottaa" jotenkin menemään kokoajan. Kauhea meno ja kiire jokapaikkaan, häntä tötterölllä viipottaa menemään ja kaikkea pitäis keretä moikata ja tutkia. Reagoi kyllä mun kutsuun heti jos sanon jotain. Mutta kiskoo hihnassa (mähän oon aina sanonut, että ihan omistajan löysyyttä jos koira kiskoo hihnassa...) ja sohlaa menemään. Kauheesti sählää ja koittaa roikkua ja leikkiä hihnalla (tätä oon kyllä ihan itse antanut tehdä) jos turhauttaa. Asettuu kyllä maahan "siinä" käskyllä jos käsken ja vahdin kokoajan että pysyis siinä. Torstaina luennolla ei olis millään malttanut rauhoittua kun ympärillä oli paljon ihmisiä ja muutamia koiria. Olis vaan halunnut liehua ja lirppiä kaikkia. Sitten kun oikein turhauttaa niin yrittää jopa vinkua kun käsken siihen. Tästä tietty kielsin ja pidin lopulta villoista kiinni ja ei auttanut kuin olla. Nukahti kyllä viimein, mutta heti kun nousin ja kävin jossain niin kesti taas hetken ennen kuin rauhoittui. Näitä olis nyt harjoiteltava!

-P pissas meidän sänkyyn vappuna kahdesti! MURR!!! Siis mä en tajuu mikä mielenosoitus tämä oli! Molemmilla kerroilla ei kyllä pitänyt olla mitään kiirusta ulos ja ei ainakaan pyrkinyt pihalle. Ainut yhteinen tekijä (jos nyt sitten kävi sen jälkeen, en oo varma missä välissä makkarissa on käynyt) oli, että Konsta oli just pelannut eteisessä sählyä. Pulmu koitti tietysti mennä peliin mukaan sähläämään ja kyyläämään, mutta käskin sen pois ja keittiöön "siihen". Yritti muutamaan kertaan karata, mutta palautin aina keittiöön. Sitten lopulta kun peli loppui, vapautin Pulmun ja seuraavaksi löytyikin isot pissit keskeltä meidän sänkyä (ja yllättäen just vähän mun puolelta). Voi hemmetti mikä röyhkimys!

-Seuratessa näykkii (ja puree) mua nyt kun asenne on oikein "raju". Napsii reidestä ja hanskoista ja jos ei muuta keksi niin tarraa mun käteen kiinni. Nämä tulee siis silloin kun mulla on lelu kainalossa/ nyrkissä. Tänään pihassa aitaa rakentaessa tehtiin kaikenlaista hömppää ja leikkiä moneen otteeseen ja alkoi olla jo aika sika kun annoin vaan hillua. hmmm ihan kaikkea ei varmaan kannattaisi kuitenkaan antaa sikailla kiltinkään...

-Kiertoleikistä ruutuun tulee nyt välillä aika komeaa kaarta. Laajat on linjaukset...

-Etutassuissa molemmissa isoissa polkuanturoissa keskellä selvät "kulumat", toinen selvästi puhki. Ollaan lenkkeilty tossut jalassa ja yritän rasvata usein. Treenattu nyt nurmella tai muuten pehmeämmällä alustalla, täytyy varmaan laittaa cobanit jos menee karkeammalle.

-Pulmulla on aika tarkka tassukello, viikonloppunakaan ei nukuta kuin enintään kuuteen (silloin herätään arkena). Tarpeiden teko ei ole nähtävästi edes suurin syy herättämiseen, koska kun mennään takametsään niin ensin pitää vaan hulluna juosta rinkiä. Sitten kun tullaan sisälle ja koitetaan jatkaa unia niin Pulmu tekee vaikka pienen pienestä puruluusta lelun, jota voi tosi äänekkäästi heitellä pitkin koirahuoneen lattioita.

-Valmentajan suosituksesta karsin Pulmulta leluja pois, mutta hyvin pystyy juoksuttamaan/ viskelemään niitä jäljellä oleviakin tai vaikka niitä puruluun pätkiä ja pitää sisällä "omaa kivaa". Viikon saldona uuden muotoilun sai saunakauha ja mun croksit :/

Hyvää:

-Leikki tuntuu nyt jotenkin paremmalta, oon itse rauhallisempi ja Pulmu on saanut vähän voimaa taisteluun. Löysin mieluisen patukan ja nahkapallon vanhoista treenikamoista ja ollaan leikitty paljon yhdellä lelulla. Kun saa lelun ja lähden peruuttamaan ja kutsun uudelleen leikkiin niin tulee aika kivasti tarjoamaan lelua mulle takaisin (annan hypätä vasten).

-Areenan pihassa rekkaliikenne ja ohikulkeva liikenne ei haitannut nyt ollenkaan. Luennolla treenattiin vähän sivussa perusjuttuja ja silloin ei yleisö haitannut yhtään.

-Monenlaisia juttuja se jo osaa; kokeilin yks pv ketjutettuna lähes kokonaisen alo-hypyn ja eilen hyppynoudon (muuten kokonainen, mutta vauhtipalkka palusta ja autoin paluuhyppyyn). Pätevä tyyppi :)

-Treenaaminen on kyllä tosi kivaa ja normi elämäkin noita pikkujuttuja lukuunottamatta tosi mukavaa. Pulmu on edelleen tosi söpö ja kiltti vaikka näyttää keksivän koiruuksiakin.

-Treenatessa asenne on nyt musta parempi :) Haettiin areenalta kamoja ja hyppy takas omaan pihaan ja sitä on hypitty nyt paljon. Se on Pulmusta siiiiika kiva :)

-Tunnaria ollaan piiloteltu muutamia kertoja ja etsii kyllä tosi tomerana nenä paukkuen. Markkeerauskykykin on aika paljon tarkempi kuin Ripalla.

-Miika oli reipas ja rakensi vappuna meille aidan pihaan. Pulmu oli tosi tomera rakennusapulainen ja puuhasteli riemuissaan pihalla ja roudasi kapuloita sinne tänne. On vähän isommat nuo linjaukset pienellä bcllä liikkumisen suhteen kuin waleseilla ja suurempi polte osallistua naapuruston lasten leikkeihin. Joten ei auttanut kuin aita pihaan niin ei tarvii olla silmät selässä kokoajan ja koiratkin saa kuitenkin olla pihalla.

-Väsyy se Pulmukin joskus- kaupunkikeikka + muutama tunti aidan rakennusta ja puuhastelua pihalla+ metsälenkki niin nyt näyttää nukuttavan!