Loppuviikko treenattiin aamuisin lenkin yhteydessä, illalla pihassa ja yhtenä iltana kävin  Launialan kentällä. Aloitetttiin tällä viikolla myös pitotreenit. Pulmu on niissä tosi rauhallinen, ei rimpuile vastaan tai yritä pureskella kapulaa ja jos jotain tekee niin lumpsauttaa kapulan pois suusta ennen aikojaan. On musta edistynyt ok.Tänään olitiin KooKoon kentällä Satsun valmennuksessa. Yksin treenaamisessa näyttää nyt olevan se huono puoli, että ympärillä olevasta häiriöstä tulee isompi juttu kun sitä ei ole ollut tarpeeksi :/ Pumpe oli ekassa setissä aika pihalla ja mua rupee ahistamaan ja koko homma menee ihan köpöksi. Toinen setti meni onneksi hyvin.

Eka setissä:

-Sivulletuloja ja seuraamista. P oli pihalla ja mä meinaan sortua silloin tietysti houkutteluun. Kävely tuntuu tosi p..skalta kun mulla ei oo mitään hajua missä pikkukoira on. Periaatteessa P osaa tulla nyt sivulle, mutta ei pysyä siinä. Lelun kanssa Satsu kommentoi "Tuo saatetaan laittaa kohta pois, kyylää vähän". Lääkkeeksi seuraamiseen pari askelta- käännös vasempaan- seis. Pn pitäis oppia aktiivisesti hakemaan paikkaa vaikka mä liikun.

-Pitoa: laitoin Pulmun istumaan, menin itse sivulle, tunnari suuhun ja "pidä" + kehuin ja silitin. Muutaman kerran yritti pudottaa kapulan, siitä kielsin ja tunnari takaisin suuhun. Pääsin jo seisomaan suorana. Tässä seuraavaksi peliin kapulan "tökkiminen" ja sitten loivasta kulmasta sivulle siirtyminen.

---------------

Toinen setti:

-Noutoa/ vauhtinoutoa: heitin+ palautus käteen, hetin+ vaihto toiseen kapulaan ja heitin+ vaihto leluun. Kiihdytti takaisin hyvin ja vaihtoi leluun-leikki (otin kapulan vastaan "kiitos"). Nämä ok! Kokeiltiin myös sivulle tuontia- tässä pureskeli aikalailla. Metallin kanssa heittoleikkiä ja sitten yritin houkutella sivulle- tulee älinää ja korjailee/ pudottelee kapulaa. Jätetään nämä nyt tauolla ja opetan sen pidon. Kiihdyttämistä vois ruokkia nyt vielä kiertoleikillä jos siirtyis siitä noutoonkin. Tehtiin myös hyppynouto, jossa lähetys sivulta vasta pysähtyneen kapulan perään- tämä ok paitsi kapulan nosto aika ruma. Pitää palkata niitä nostoja kans kokoajan!

-Kaukoja: vois tehdä m-s-kehu-pakki että saisi ajatusta vähän namikädestä taaksepäin. Pulmu oli kuulemma hassu pien orava loikkiessaan taaksepäin :) Istumiset oli aika nahkeita kaikki, oonkohan vähän huonosti palkannut niitä lähiaikoina... Tai sitten pieni bc ei pystynyt kun mietti niin paljon jo kaikkea muutakin.

-----------

Lopuksi P sai olla häirikkönä Piupan treeneissä, oli tosi etevä siinä :D Ja tietty pääsi ihan lopuksi juoksemaan pellolle Piun kanssa. Kiitos Satsu!