Kiirus on ajanut ohi kirjoittelun joten koostetta viikon tapahtumista:

Aamuisin ollaan käyty Visulahden nurmella ja hyvin alkaa Pumpe ymmärtää, että ennen juoksemaan pääsyä voi tapahtua jotain ihan muuta. Illalla ollaan puuhasteltu omassa pihassa. Tehotreenissä nyt sivulletulot ilman apuja (ei houkuttelua namilla eikä kädellä eikä omalla liikkumisella). Noutoja ollaan tehty vauhtinoutoina ja pelkkinä heittelyleikkeinä. Varsinkin metallia; heitän vaan ja P saa hakea+ käteen palautettuaan "jes" ja uusi heitto. Pumpesta se on tosi hauskaa, innostuu kovasti kapulan nähtyään ja palauttaa tosi kiltisti kapulan mulle käteen saakka. Noinkohan mulla on kohta koira jota palkkaan metallilla :) Ei kait se haittaa jos kapula on kivompi kuin pallo...

Keskiviikkona meillä oli Satsun valmennus ja Pumpe sai tehdä perusasentoja ja pari noutoa. Vähän meni hämilleen kun en auttanutkaa ja tarjos välillä myös Satsun sivulle. Kakkosohjaaja oli kivompi kun oma äiskä ;) Noudossa aijaa vähän jos kapula kerkeää pysähtyä ennen kuin saavuttaa sen. Pikkukoira oli vähän ulapalla, häiriötä omiksi tarpeiksi vähän liikaa kun kentällä kapuloita, leluja ja viereisellä kentällä mentiin aksaa. Muutenkin Pulmu oli alkuviikon tosi väsynyt (reissusta?) ja väsyy jotenkin totaalisemmin nyt kaikesta. Lauantaina oltiin Ripan kanssa kisoissa KooKoon kentällä ja Pumpe turistina. Pääsi vähän hengailemaan kentälle + tekemään pikkutreenit ja juoksemaan Piupan ja Boubien kanssa pellolle-> oli illalla ihan poikki.

Ahkerammin ollaan tehty taas kaukojakin ja nyt tuntuis, että edistyiskin vähän. Satsu muistutti taas, että nameja vois myös heitellä ja kopitteluleikistä tulikin Pumun mielestä tosi hauska juttu ja pompahteli vaihtoja tosi kivasti jo yks pv! Takajalat pysyi kuitenkin paikoillaan, täytyy olla tarkkana etten nyt itse rupee sähläämään. Pihassa ollaan tehty ruutua; menee tyhjään ja seissillä heitä palloa. Söpösti Pumpe tarjoaa ruutua, ihan kuin ymmärtäis jotain minne pitää juosta. Tai sitten vaan sattuu juoksemaan oikeaan suuntaan ja stoppaa söpönä kun hihkaisen :) Niin ja tunnaria etsitty muutamia kertoja (hyvin nuuskuttaa) ja harjoiteltu sivulta maahanmenoa ja pa nousua.

Tänään käveltiin kaupunkiin käymään töissä ja treenattiin matkalla Lähemäen jaliskentällä (nurmi). Keikan jälkeen Pulmun tassut näytti taas ihan kuluneilta, voihan kökön kökkö!

Pari kuvaa viimeviikonlopun keikalta:

Pumpe ja Piuppa vauhdissa...

Piuppa piti Pulmulle uimakoulua.

Kverukset tuumaa, mihinkäs sitä seuraavaksi mentäisiin...