Aamulenkillä treenattiin roskislevikkeellä. Pumpe oli tosi liikkis kun lähestyttiin kenttää ja oli mulla vapaana pyörätiellä, juoksi innoissaan kentälle ja kääntyi aina katsomaan meitä perässätulijoita ilmeellä "Tehdäänkö jotain, tehdäänkö??". Kun vein Varman ja Ristyn tolpaan kiinni niin alkoi näppäränä tyttönä tarjoamaan sivulletuloja, jee :)

-Seuruuta: narppa taskussa ja namit mulla suussa, palkkasin kehu-nami-pallo. Pari pätkää ok, jonka jälkeen jäi selvästi odottamaan vain namia ja leikki ei onnistunut. Koko treeni meni oikeastaan niin, että namin otti mieluusti, mutta leikki ei ollut nyt se juttu. Ei varmaan voi tässä kohti elämää sekoittaa... Mutta seuruut oli kivat, jossain kohti käveltiin jo ihan kunnon pätkäkin! Namin sai hypätä ylhäältä mun kainalosta.

-Sivulletuloja ja muutama myös "tule" käskyllä pikkumatkasta, toisella kerralla hetsin ja autoin lelu kädessä.

-Jääviä: seissiin heittelin namia ja ensin avuilla+palkka heti ja sitten vähemmän apuja ja palkka myöhemmin ja loppuun tein lähes kisamaisen. Tässä vähän tepsutti kun olin palaamassa ja jo melkein sivulla, "oi-joi" ja kävelin uuden lenkin ja nyt seisoi hyvin. Viimeiseksi vielä avulla ja suorapalkka. Maahanmenoa tarjoamalla edestä, pyörähtämisen kautta ja sitten isoilla avuilla sivulta. Istumista imutuksesta ja isoilla avuilla (mun avut on edelleen ihan syvältä), sitten vähemmän apuja ja istui silti :D

-----------tauko tolpassa ja Ripa teki välissä; mm. noutoa jossa juoksi kovasti (laukkasi jopa palautuksen!) mutta haukkui ja pureskeli kapulaa ja nosto treeneissä lähti juoksemaan kapulan kanssa ympyrää vaikka olin just palkannut sivulletuonnista. Elämä on laiffii :) Sitten Pulmu sai jatkaa:

-Nouto: jätin Pulmun istumaan ja menin välille heittämään kauas. "Hae" käskyllä lähti ja meni vähän matalana ja "varovaisena" mun ohi (siis laukkas kyllä mutta selkeesti hämillään mun paikasta), perillä kapulan ohi ja poimi sitten- suhinalla ja jessillä kiihdytti hyvin narppaan ja kun otin kapulan pois (ei siis itse pudottanut) niin jatkoi leikkiä hyvin. Tein toisen heiton perään pannasta kiinnipitäen ja just ennen poimimista kehuin ja hoputin jotta poimisi nopeammin (tais silti vähän räjäyttää kapulaa) ja nyt ei kiihdyttänyt leluun niin hyvin. Tuli kyllä ok laukassa, mutta ei kiihdyttänyt ja selkeesti halus mieluummin pitää kapulan kun vaihtaa leluun. Turha siis yrittää tehdä näitä montaa peräkkäin, pitäis tajuta et yks riittää!

-Kapulan poimisia maasta ja sivulletuloja- nami palkaksi, yritin leikittää namin jälkeen mutta ei ollut pätkääkään kiinnostunut lelusta. Syököön sitten namia!

-Luoksetulo pitkällä matkalla, hetsasin vähän kävellessä. Tuli ok laukassa korvat hörössä, mutta vois juosta kovempaakin... Ihan tomerasti kuitenkin, pari metriä ennen hidasti vähän ja sivulle ilman apuja (nami oli kuitenkin kädessä valmiina). Aika hyvä ajatus Pulmulla on kuitenkin jo siitä sivulletulosta!

-Kaukoja- nyt ei pitä ahnehtia kun hyppii herkästi eteenpäin kun yritin alkaa kasvattamaan välimatkaa. Pitäis kait vaan malttaa jumpata näitä tai kokeilla sitä takapalkkaa. Nyt vaan tehtiin asentoja ja peruuteltiin väleihin- jos pomppas eteenpäin niin oho ja ei palkkaa, uusi helpompana ja siitä onnistuneesta namikoppi.

Pulmulla oli kiva asenne ja keskittyi hyvin, kerran jäi ihan pieneksi hetkeksi kiinni ohi kulkeneeseen ja haukkuvaan tipsuun (pöhkäs ja kun kielsin niin yritti väistää tipsua siirtymällä toisinpäin), mutta nopeasti päästi siitä irti ja homma jatkui ennallaa. Monta ohikulkijaa haahuili aamusumussa niin, että ei mitään pikkukoiraa haitannut ja vieressä humiseva iso tie rekkoineen ei haitannut pätkääkään. Nyt treenin alussa oli sellainen olo, että Pulmu halus tehdä töitä mun kanssa eikä mun tarvi alkaa heti alkuun hurjuuttamaan tai houkuttelemaan. Hyvä me!