Johan se tuli se valituskin kentällä olosta; yksi setyli rupesi huutelemaan läheisen rivarin pihasta, että ei oo kenttä tuohon tarkoitukseen yms. Vastailin jotain ja treenasin loppuun. Kummasti nostaa statusta ja kyttäystä tuo keinonurmi, treenattiin kahdella alustalla kuitenkin.

-Leikkiä

-Seuruuta; otti häiriötä pyörätiellä olevista miehistä- huomautin tukistamalla pepusta kun meni ihan tuijotteluksi ja sit taas pysty seuraamaan.

-Luoksetulo niin kuin Satsun kanssa sovittiin- hyvin teki! Ilme hyvä, sivulle tullessa hyppäsi käteen. Törmääkö seuraavaksi? ;)

-Noutoja niin kuin Satsun kanssa- jätettiin kapula ja hyvim roikkui lelussa kun mentiin kauemmas- hyvä vauhti kapulalle, kiersi kaikki toisot kapulan takaa ennen poimimista (mutta ei räjäyttänyt). Kiihdytti jessillä ja kun juoksin karkuun. Puulla 1 ja metallilla 1. Leikin niin että vaihtoi leluun (suht ok), en kiinnittänyt huomiota kapulaan. Tehtiin nostoja myös, nostatin maassa lojuvaa kapulaa. Ei tullut yhtään ääntä :) Palkkasin pelkkää nostoa (pää ylös kuitenkin), aika nopeasti teki sitten sen että nosti ja pudotti ihan itse. Sitten muutama sivulle saakka, ok! Nostatin puuta vielä sivulla (kapula jaloissa), nyt ei pystynyt pikkukoira yhtään muistamaan mikä juttu tää oli ja ei kojonnut kapulaan yhtään. Laitoin suuhun ja sitten uudelleen ja nosti itse.

-Jääviä: maahan tosi nopsaa niiaamalla, seisomista pallolla. Otin pysymisen myös niin, että heitin pallon eteen. Ekassa meni lankaan, toisessa pysyi tosi hyvin+ ampui luvalla palloon. Otettiin myös istumista.

-Kaukoja: m-i ihan läheltä ja muissa painonsiirtoa. Lähtee kyllä peruuttamaan helponti kun vähänkään liikaa painan vartalolla. Säädetään.

Alussa jätti jossain kohti vähän leikkiä kesken (lt sivuille tuloissa, odotti selvästi lisää namia), muuten leikki kivasti! Loppussa heittelin palloa. P oli söpö ja musta parani loppua kohti. Ehkä tuo alun keskittyminen/ treenin alku pitäis ottaa nyt tuumailuun.