Iltapäivällä poikkesin lähemäen kentällä ja setti samoja juttuja mitä tehty nyt.

-leikkiä ja sivulletuloja- nami+lelu

-seuruita muutamat pätkät lelu kainalossa- kivat!

-luoksetulo; ensin sivulle läheltä ja sit kaukaa. Jätössä juoksi osan matkaa, nousi ominpäin seisomaan josta meni kyl heti istumaan kun käskin. Hyvä vauhti+ ilme, sivulletullessa uusi käsky ja pieni ranneapu. Hyppäs vähän käteen tullessa.

-seisahtumisia ja maahanmenoja

-2x noutoja metallilla (jättö) ja vaihto vinkupalloon- vaihtoi hyvin ja kiihdytti palloon + siistit nostot (menee kyllä silloin kapulan takaa). Toisella jätin vähän viivettä, en heti alkanut hihkumaan nostosta ja meni selvästi vähän hämilleen - kiihdytti kuitenkin kun vapautin palloon.

-Nostoja, joissa palkkasin osan pallolla ja osan namilla ja muutama sivulle saakka.

-sitten leikittiin ja kesken kaiken kentän yli meni iso lepnbergi, jolle piti pöhkiä :/ Meni hetki et ei kyenny leikkimään ja kun kielsin pöhkimisestä niin väisti mun selän taakse. Jatkettiin nameilla sivulletuloja ja unohti leon, sit pysty taas leikkimään.

-Loppuun pitkä luoksetulo- tämä hyvä ja palkaksi nami+ leikkien autoon.

-------------------

Oltiin "iltavuorossa" kaupalla kun oli pentutreffit. Pihassa lähtiessä sopivasti Milan kurssilaiset ja hyvä häiriö. Pumpe sai tehdä ensin muutaman sivulletulon (nami+leikki) ja sitten seuraamisia. Pari ekaa pätkää laitoin lelun taskuun ja palkkasin pienestä pätkästä pelkällä kehulla + uus pätkä ja sitten lelu. Nämä tais olla ihan ok. Otettiin vähän myös kontaktinpitoa (ei saa vilkuilla ympäristöä) ja siitä liik. alun maahanmenoa. Ensin avuilla ja väliin joku ilmankin. Seisahtumista, maahanmenoa ja kakeja loppuun. Niin ja kapulan nostoja ja sivulletuonteja pikkumetallilla. Se oli ranskan metallin jälkeen Pulmusta ensin vähän ällö, pitää muistaa vaihdella erilaisia metskuja!