Aamulla ja illalla käytiin Visulahden leirintäalueella lenkillä. Aamulla tein vähän luoksetuloa ja kaukoja, illalla jotain muutakin:

-Aloitin leikittämällä pallolla ja sitten yksi seis sivulta ja suorapalkka. Sitten seisominen liikkeenä (annoin pienen avun seisahtumiseen ja kehuin paluussa pysymisestä), otin loppuistumiseen saakka. Tää oli ok! Ajatuksena oli vapauttaa pelkästään kehuen, siirtyä sitten uuteen "aloituspaikkaan" ja siinä palkka sivulletulosta. No kehuista meni vähän sen oloiseksi , että "jaa, etkös annakkaan palkkaa?" ja vähän huuhaaksi :/ Tuli kuitenkin hyvin mukaan kun kutsuin, eli siis halus kyllä jatkaa hommia. Nami+leikki sivulletulosta. Näitä ketjuja ja kehua ilman palkkaa (tai viivästetyllä palkalla) pitää nyt alkaa harjoitella enemmän!

-Maahanmenoa, nää oli nyt jostain syystä huonompia vaikka yritin auttaa miten. Meni vaan kaks vaiheisesti maahan (kostea ja aika pitkä nurmi?)

-Seuruuta patukka kainalossa; ensin lyhyt+palkka, sitten pidempää kaarrosta+palkka ja loppuun taas lyhyt+palkka. Hyvin hyppää lelua kainalosta jessillä :)

-Sivulletuloja

-Metallin kanssa jättönoutoa- kapula hukku vähän pitkään nurmeen, mutta poimi nätisti kun meni vähän etsien. Vinkupalloon kiihdytti tosi hyvin ja vaihtoi kapulan välittömästi. En kyllä kauaa oo vauhtipalkan kanssa odotellut vaan alan hihkumaan heti kun on kapulan poiminut. Kerran yritin vähän viivettä ja P oli ihan pihalla, lähti humputellen tulemaa ja tuli kyllä sivulle saakka, mutta mutta... Muutama sivulle tuonti erikseen myös. Kahden puun kiertoa, kiersi nyt kivalla "raivolla" :) Laitoin kiertämään kapulan kanssakin- tässä juoksee aika varovaisesti.

-Luoksetulo; aika pitkä matka, tulee tässä nyt enimmäkseen kivalla ilmeellä ja vauhdilla, lähempänä "höristää" vähän ja teki musta tänään pienenpieniä myyränhyppyjä?? Mistäköhän nämä kun en tod oo vielä pysäyttäny? Sivulletullessa hyppää vähän käteen ja kaahaa aika lenkin kautta, mutta aika itsenäisesti hakeutuu kuitenkin sivulle (apuna tullessa uus käsky ja sormet supussa käsi tietyssä asennossa). Pari kertaa on jätössä nyt noussut seisomaan (silloin kun olen vielä matkalla), siitä oon käskenyt uudelleen istumaan mutta en oo palannut luokse korjailemaan. Lopussa super palkka nami+leikki

-Oli sopivasti ohikulkijoita ja tehtiin häiriökontakteja, näissä aika kivasti nosti kontaktin takaisin jos jouduin herpaantumisesta kieltämään ja uus "sivu" ja pitikin sitten paremmin. Taas leikittiin pallolla...

-Kaukoja

------------------Ripa teki vähän

-sivulletuloja

-luoksetulo, sama kuin äsken

-kahden puun kiertoa- rupes kiihdytteleen kivasti toiseen kiertoon :) Palkkasin vinkupallolla, johon kiihdytti tosi kivasti. Tosin pallo ei tainnu olla tässä se viisain kapistus...

-Lopuksi vielä muutamia kapulan tuonteja (mukana vaan ranskan metsku)- ensin palkkasin yhdestä tulosta nami+pallo ja sitten otin tuonti- kehu+vapautus- tuonti- kehu+vapautus ja tuonti +palkka.