Mulla oli kaksi palaveria (Vantaalla ja Kaarinassa) ja päätettiin yhdistää matkaan ahkera treenikeikka :) Tiistai-iltana ajelin Christalle ja keskiviikkona treffattiin Turun liepeillä siskoa, veikkaa ja äiskää eli Juliaa, Santtua, Raita, Teemaa, Tikkiä, Mariaa ja tietty sheltti kääpiöt Tiuhti ja Surkukin olivat mukana. Oli tosi nastaa, kiitos kaikille!

Tiistaina Christan luona korjattiin vähän Pulmun seuraamista:

Eka selvittelin vähän meidän nykyisiä treenejä ja haasteita ja näytin vähän sivulletuloja ja seuruuta lelu kainalossa. Sitten lelu pois ja seurattiin aika pätkät ilman palkkaa, mua alko jo huimata, mutta ihmeen pitkään pikkukoira kipitti mukana. Se on kyllä ehkä taitavampi kun oon luullut... Viimein kun palkkaa ei kuulunut, Pulmu päätti jäädä seisomaan ja katselemaan josko alkaisin heilutella palkkoja. Sitäpä ei tällä kertaa tehty, vaan C käski ottaa Pulmun hihnaan ja nätisti pannasta kiinni ja uusi "sivulle". Tämähän oli teinin mielestä varsin kummallista ja aiheutti luikkimista, väistelyä, pakoyrityksiä paikalta ja passivoitumista. Mutta viimein kun ei nämä auttaneet päätti tarjota aktiivista seuraamista ja sai siitä suoer kehut ja palkan. Kehuun vastasi ihan tosi hyvin, namin huoli nippanappa (ei suostunut kyllä pomppaamaan sitä mua vasten/ ylhäältä), leikkiä ei kyennyt. Tehtiin erilaisia pätkiä ja alkuun Pulmu aina vähän luikki, mutta kun pääsi matkaan niin aktivoitui aina nopeammin ja nopeammin. Pikku paussi Piinan treenatessa ja uusi setti: nyt tarjosi jo paljon nopeammin aktiivista toimintaa! Ja askelsi ja työskenteli nyt ihan tosissaan eikä vaan lepattanut mukana. Kerran karkasi autolle, päätti vain häipyä paikalta, hain niskasta takaisin ja jatkettiin. Lopuksi otettiin vauhtijuttuja ja Pulmu teki niitä tosi hyvin- ei ahdistanut enää yhtään.

Jatkoon:

-Seuruuta hihnan kanssa. Jos on passiivinen tai jää/ koittaa huuhailla korjaa: pannasta nätisti kiinni ja uusi "sivulle". Palkkaa alkuun muutama sivulletulo, jos jäätyy niin voisi kokeilla vähän vipata jalalla. Hyvästä yrityksestä super kehu ja palkka (nami nyt jos tuntuu että ei kykene leikkiin), paikasta ei saa nyt nipottaa liikaa. Jos tulee super asenteella ja ilmeellä, palkkaa vaikka olisi hitusen vino yms. Sitten liikkuvia (lähtö voi olla lennosta niin kuin on nyt ollut), vaihtele matkaa, välillä pidempiäkin. Jossain kohti puskee varmaan eteenpäin, sitte mukaan liikkestä pysähdykset. Nyt vielä paljon suoraa, täyskäännöksessä auta uudella käskyllä ja kävele käännös tarpeeksi tamppaamalla.

-Ole rauhallinen ja reilu, mutta jämpti. Ei saa hermostua, ei saa suuttua, ei tarvitse korjata voimalla, nätti sanominen kiltille ja pehmeällä riittää. Mutta muista, että Pulmu on se joka tekee työt. Jos ei niin siitä voi huomauttaa.

-Hyvästä työstä super palkka, älä tressaa jos ei leiki! Kehu ja hyväksyntä on Pulmulle iso juttu kans! Leikkiin voisi kokeilla jotain puukeppiä kun tykkää kapulasta- innostuisiko narppoja yms. enemmän jostain puukepistä tms.?

-------------------

Keskiviikkona tein ruokatauolla pienet pätkät seuruuta ja teki tosi napakasti!

Illalla meillä oli sukutreffit. Treenattiin kaatosateessa jaliskentällä ja vaihdettiin pelin tieltä kenttääkin välillä. Pulmu teki vauhtijuttuja:

-Leikkiä kahdella narpalla

-Jättönoutoja, nyt meni kapulan yli ja palasi sitten vasta poimimaan. Mutta ei räjäyttänyt... Muutama nosto + sivulletuonti läheltä

-Seisahtumisia pallolla

-Luoksetulo pitkällä matkalla; hyvä ilme, sivulle pienellä lenkillä.

----------tauko

Toisessa setissä oli tarkoitus tehdä luoksepäästävyys. Otin Pulmun autosta ja toin "siinä" käskyllä kentälle. Tuntui tosi hyvältä ja tuli tomerana sivulle. Mutta sitten rupesi ahdistamaan kun Santtu käveli kohti. Painu tosi ankeana matalaksi ja maahan saakka. Nostin nätisti takaisin istumaan ja sittenhän teiniä ahdisti vielä enemmän kun korjattiin. Oli hetken sen näköinen, että pakenee taas paikalta mutta valitsi kuitenkin jäädä siihen. Ei huolinut namia, mutta vastasi kyllä vapautettaessa kehuun ja tuli hyvin sivulle uudelleen. Kaikki kävelivät vuorotellen sitten meidän ohi uudelleen ja uudelleen ja Pulmu näytti tosi ankealta, kesti nippanappa sivulla istumassa :/ Vapautin ja kehuin kun vähänkään nosti päätä, mutta mitä tässä kohti pitäis tehdä?? En haluis alkaa "lahjomaan" nameilla ja leluilla jos on ihan tosi kurjan näköinen. Päästin sitten itse moikkaamaan Pulmun Mariaa ja P meni ihan matalana mielistellen (vaikka oli siis jo iloisena Marian aikaisemmin moikannut) ja kun M nousi seisomaan ja alkoi juttelemaan Pulmulle lisää niin rupesi loikkimaan ja hyppimään Mariaa vasten ihan hysteerisenä. Sitten tein muutaman kiertämisen (pallo) ja temppuja ja kaukoja namilla ja Pulmua ei enää ahdistanut yhtään. Yksi sivulla istuminen Marian ohikävellessä ja pallo palkaksi: ok. Mutta voihan teini!

Rai-rai-sisko ja Teema-veli treenasivat myös ja olivat tietty söpöjä ja päteviä :) Julia kommentoi Pulmua, että se on reipastunut kovasti (jos ei lopun teineilyä lasketa :D), ei oo enää pelkkää söpöä kipittelyä vaan ihan tekemisen meininkiä tullut. Sitä me on kovasti yritetty! Oli sika kiva nähdä, kiitos! Kotona oltiin yöllä 00:30, joku vois sanoa ettei tuossa ole kyllä mitään järkeä :D