Seuraamissulkeiset jatkuu:

-Hihna mukaan ja tetiin pihassa seuraamispätkiä. Aloitin sivulletuloilla ja sitten tehtiin erimittaisia pätkiä seuruuta. Palkkasin super kehulla ja namilla, ihan lopuksi leikittiin pallolla. Pulmu oli hivenen matalampi ja "jännittyneempi" kuin normisti, mutta teki tosi sähäkästi ja oli itse hirmu aktiivinen! Jee! Väleissä kun kehuin ja vapautin, riemastui kehusta tosi paljon, hyppäisi ottamaan namia mua vasten, mutta jos hihna kiristyi koitti vähän väistellä ja painui jonkun kerran esim. maahan. Mutta aina kun sanoi "sivulle" napsahti tosi napakasti mukaan, eikä yrittänyt paeta kertaakaan. Suorilla tuntui nyt puskevan vähän eteenpäin, niin kuin C varoitti, mutta en puuttunut tähän. Käveli sen verran, että tasoitti paikan hyväksi ja palkkasin. Tuntui ihan super hyvältä!

-Luoksetulo; ok reipas vauhti, ei ihan "viiruna" mutta reippaasti (matka ei ollut kauhean pitkä) ja napsahti tosi näppärästi sivulle.

-Jääviä. Kokeilin jos vaihtaisi käskyksi nyt kuitenkin sen "paikka" ja yritin antaa sen napakasti + apuja vartalolla. Oli ehkä parempi? Seisahtumisia myös ja istumista- istumiseen myös istu leikki, jossa vapautin kehulla ja nami vasta useamman istahtamisen jälkeen. Jokunen sivultakin.

-Temppuja (pakki ja pujottelu jalkojen välistä) ja kaukoja (oli kaameen yritteliäs tässäkin :)) ja leikittiin pallolla.

-------------

Pulmu yritti ihan tosi paljon ja oli musta hirmu särmä, stressi nousi enemmän tietty uudesta hommasta (läähätti hetken vielä sisällä, meni matalampana välillä), mutta kiltti kun on niin yrittää kauheesti ja näyttää vastaavan tosi nopsaa kun vaan ymmärtää mitä siltä haluan.