Parempi päästä lomalle myöhään kun ei milloinkaan :) Tällä viikolla ohjelmassa kesäloma Kuusamon Rukalla; ulkoilua, lepoa ja syömistä ja vähän treenailtiikin tietty mökin pihassa ja parkkiksilla. Tehtiin lähinnä seuruuta ja alo juttuja, eilen testailin vähän noutokapulalla erilaisia juttuja. Seuruu edistyy kivasti, alo liikkeistä aika hyvässä jamassa on seisominen ja luoksetulo. Maahanmeno on edelleen musta hidas+ vähän hukassa muutenkin :/ Niin ja häiriö ja palkkaamattomuus pitäis saada parempaan treeniin kans. Keskiviikkona saatiin aika mielenkiintoinen liikkuri kun kovin tuttavallinen riekko halusi osallistua treeneihin. Seurasi parkkipaikalla meitä ja motkotti parin metrin päässä. Onni on riistavietitön paimenkoira, Pulmu vain hiukan vaivaantui selän takana kaakattavasta katsojasta mutta ei yhtään yrittänyt pölläytellä lintua. Aika kohtuullinen häiriö sanoisin :D

Treenipalkkana tuntuu nyt toimivan parhaiten puupulikka. Jotenkin aika surkuhupaisaa kun eläinkauppiaan koiran mielestä ihan paras palkkalelu on metsänkeppi tai mikä tahansa pulikka :D On vissiin elänyt pentuaikansa liian yltäkylläisessä maailmassa ja jäänyt nämä perinteiset huvit kokematta. No eipä siinä, jos kerta keppi on kiva niin palkataan sillä. Ruoka ei taas oikein maistu, aika montaa kertaa on menettänyt kuppinsa Varmalle ja Ristylle kun syöminen on pelkkää nirppimistä.

Teini prinsassa mielestä oli kovin stressaavaa lenkkeillä reiteillä, joissa oli paljon muitakin liikkujia, omat ihmiset meni välillä edellä ja joutui kulkemaan hihnassa. Kiskoi kun hinaaja ja vinkui jos pojat käveli edellä tai joku ohitti meidät/ haistoin edellä menijöitä. Koitin puuttua häkkyröintiin voimalla, joka vain pahensi kiljumista ja hötkyilyä :/ "Tässä"-käskyllä kulki hihna löysällä mun vieressä, mutta näytti pieksetyltä ja ahdistuneelta pikkukoiralta. Irti ollessa ei ollut mitään ongelmaa kun sain juosta "laumaa kasaan" ja kyyläillä porukan edessä, tuli kyllä luoksekkin aina kun pyysi. Mutta eihän sitä kansallispuistossa sais olla irti+ peitteisemmässä maastossa oli vähän liian pitkät nuo juoksulinjaukset pienellä paimenkoiralla. Olis saattanut vastaantulijat säikähtää puskasta pöllähtävää pikkukoiraa. Uudet paikat teini otti hyvin, jopa riippusillat ylitettiin ilman ongelmia. Mökillä käyttäytyi hyvin, tosin löytyi aina sohvan nurkasta nukkumasta kun silmä vältti :)