Tarkastelin Pumpen nisiä vielä eilen illalla ja pikkisen ovat turpeet+puristettaessa tulee jotain maidontyylistä. Menis jo ohi tuo pöhkö valeraskaus olemattomine pentuineen :/ No mutta positiivista; Pumpe on kovin leikkisä ja etsii sisälläkin kaikenlaista leluksi kelpaavaa ja roudaa niitä meille + on leikkinyt treeneissä ihan sika innoissaa patukalla :) Syö ihan törkeen huonosti ja on ihan äly laiha, täytyy varmaan etsiä kohta uus ruoka jos on kyllästynyt vanhaan tms. Eikö ne raskaana olevat yleensä syö ihan hulluna ja paisu??

Aamulla käytiin maastopyöräilemässä/ sauvakävelemässä Tornimäellä, täytyy sanoa että kateeksi käy Pulmun keveä askel kun kipaisi ylämäkeen vähän Miikan perään. Ei paljoa happo jaloissa painanut :D Illalla treenattiin setti pihassa:

-Hyppyä; palkkasin ensin sivulletulosta (nami) ja siitä hyppy kisamaisesti, jonka palkkasin heti palloa heittämällä. Toinen samanlainen alku, stoppi ja menin sivulle saakka (otin ihan istumiseen saakka)- tämä hyvä ja pallo palkaksi. Taisin palkata vielä yhden hypyn.

-Hyppynoutoa ja paluussa vauhtipalkka, räjäytti mennessä kapulaa niin vietävästi, mutta vaihtoi hyvn patukkaan. Muutamia näitä ja jonkun otin sivulle saakka- tuli näppärästi. Metallin kanssa jättönoutoja, hyppyleikistä noutamaan lähetystä (siis jätettiin kapula, laitoin hyppäämään ja siitä vapautus noutoon). Nää oli Pumpesta tosi hauskoja, mutta kapula sai kyllä vähän liikaa kyytiä. Mutta positiivista- vaihtoi hyvin patukkaan! Loppuun tehtiin iskunostoja ja vaihtoi monta kertaa sika hienosti taas patukkaan! Voi ihmeiden ihme, en olis koskaan uskonut tämän päivän tulevan, että sylkäisee metallin ja loikkaa leluun kiinni :D Koitin hoputtaa vähän ennen nostoa suhinalla, mutta se nyt ei ihan kauhean hyvin kantanut. Joku nosto siisti, mutta aika monessa Pulmu näytti siltä, että "JooJoo, ihan pian kunhan ensin vähän hämmennän tätä saalista, jos vaikka potkii vielä...". Lyhyestä matkasta iskunostoissa poimi kapulan napakasti, ehkä ei pitäis ahnehtia matkaa ja samalla heitellä kapulaa..

-Seuruuta; palkkailin namilla sivulletuloja ja sitten patukalla liikkeellelähtöjä. Sitten yritin keksiä miten harjoiteltaisiin niitä käännöksiä... Täyskäännös menee hyvin patukalla palkaten, vasemmalle käännöksessä tekee poukkasun takaa tai hyppää hmmm. Oikealle vähän helpompi- tästä nami. Tehtiin myös juoksua ja muutamia pätkiä kaarroksia. Patukka välillä kainalossa ja välillä liivin takataskussa.

-Maahanmanoja namilla ja seisomisia pallolla. Yhden seisomisen taisin ottaa kokonaisena liikkeenäkin (käsiapu stoppiin). Se maahanmeno pitäis saada nopeammaksi.. Ollaan tehty tupahommina kymmeniä maahanmenoja joka päivä ja en vaan keksi miten saisin Pumpen putoamaan kerralla hyvin. Yleensä menee vähän tepastellen ja jos etupää putoaa nopsaa niin takapää tulee hitaammin perässä.

-Kiertämistä ja hyppäämistä ja jossain kohti otin sivulle saakka, jos tästä sais sitä vauhtivarmuutta luoksetulon sivulletuloon.

-Kakeja; nyt jostain syystä vasen takajalka liikkuu aina i-s ja s-i ja levottomat oli jalat m-s ja s-m kans. Voi plääh. i-m tosi hyvä edelleen, m-i kivasti kans. Oon tosi lähellä edelleen.