Aamulenkillä pikkusetti Visulahden nurmella:

-Sivulletuloja, seuuruuta, käännöksi- palkkasin lelulla ja namilla

-Seisomista ja maahanmenoa

-Puunkiertoa, vauhtipalkaten ja jokunen sivulletulo ja luoksetulo pitkältä matkalta sivulle saakka.

----------------------------------

Illalla KooKoon kentällä, olin kouluttamassa ja Tiia likkuroi Pulmun treenit ensin. Tein alokasluokkamaisia liikkeitä osin autettuna ja palkkasin väleissä:

-Seuruuta hihnassa ja ilman, Tiia huuteli käskyjä. Tää jotenkin leviää nyt käsiin :/ P ei ota onneksi kovin häiriötä, mutta vasemmalle kääntyminen kyllä ihan utopiaa ja välillä saattaa kuplia muutenkin miten sattuu. Pää kietoutuu jotenkin mun jalan eteen nyt, vaikka ei paina kyllä.. Jotain pätkiä lelu kainalossa kans- kaikkinensa ihanaa kun Pumpe leikkii nyt ihan innoissaan :D

-Jäävät- Tiia huuteli käskyjä, seisominen ok, maahan kauheesti apuja menee monivaiheisesti. Jonkusen taisin ottaa erikseenkin.

-Luoksetulo: tuli vähän varovaisessa laukassa taas (oonko mä jöpö vai matka niin lyhyt vrt treenin?), pa väljä ja vähän takana

-Hyppy- ok

Lopuksi kierto-hyppy leikkiä, pallolla pelaamista, luoksetulo pitkästä matkasta ja peräänlähtönä (näissä hyvä ilme ja vauhti).

Paikallamakuu tehtiin ryhmän kanssa + Mikko ja Tiia teki luoksepäästävyydet. Mikolle Pulmu vähän nousi ja oli ankeampi (pysyi kuitenkin pystyssä eikä valunut maahan), Tiialle ok. Paikallamakuussa meni hienosti maahan (nami) ja makasi ihan skarpin näköisenä. Yksi koirista (pari koiraa tais olla välissä) karkas rvistä aika alussa ja Pulmu vähän käänsi päätänsä toiseen suuntaan kun sitä moitittiin "Sitä mitä ei näe, ei ole"-ilmeellä. Kehuin kaukaa muutaman kerran kun ok ilme ja oltiin täysi aika. Paluussa oli ensin ok, mutta kun kävelin lähemmäs meni tosi ahdistuneen näköiseksi pää ihan alhaalla ja korvat luimussa, regoiko toisiin kohti käveleviin ohjaajiin (Tiina käveli toisella puolella ja Mikko toisella)? Sivulle mennessä kehuin ja nousi hyvin pa, mutta kun vapautin niin luikki jotenkin ihan kyyryssä mun ympärillä eikä huolinut lelua. Vapauttaessa tosin Mikko lähti menemään taaksepäin oman koiransa kanssa ja kaatui selälleen melko jymäyksellä. Aikansa Pulmu luikki menemään ja heittelin palloa sitkeästi ja kun päästiin kentän reunaan niin alkoi pelaamaan pallolla ihan ok. Muutama puunkiero nurmella ja pallo palkaksi- oli ihan itsensä.