Aamusessio Visulahden nurmella:

-Seuruuta lelu kainalossa. Ensin lyhyt pätkä, sitten kaarrosta vasemmalle aika pitkäänkin ja loppuun vielä lyhyt. Nyt musta tuntuu, että on edempänä mutta mulla itsellä varmempi olo kun tiedän Pulmun olevan mukana ja "tunnen" kontaktin paremmin.

-Muutamia sivulletuloja

-Luoksetulo suht pitkä matka, juoksin osan matkasta (pysyi istumassa). Hyvä vauhti& ilme, sivulle tulossa hyppää käden kautta ja tekee edelleen lenkin seläntakana+ jää vähän väljäksi pa. Mutta palkkasin silti riemukkaasti.

-Jääviä seis, maahan ja istu. Seississä musta kyttää nyt lentääkö palkka heti, jos ei niin tekee stopin vähän tepastellen? En tiedä kun en katso, mutta vähän sellainen tunne... Siis tulee mukana ok (edistää enemmin), mutta stoppia ei tee niin seinä stopilla kun vois, ehkä.. Onko ollu liikaa viivettä palkassa vai liian paljon suoria heittoja ja reagoi oikeastaan vasta niihin? Kerran kävelyt + pysyminen kehuen ja palkka perusasennosta. Maahan en saanut nyt super hyvin (nopeasi) vaikka yritin mitä, istuminen yllättävän hyvin (nami kädessä, kädellä ja kävelyllä auttaen).

-Kahden puun kiertoa, vapautus pallolle ja otin jonkun sivullekkin välissä- tämä yllättävän kivasti! Ja juoksi kovasti :D

-Kaukoja- läheltä namia heitellen

Loppuun kierrettiin (tai Pulmu kiersi :D) vielä puita, ihan pakko oli vielä ihailla kun juoksi niin kovaa :D Ja väleissä ja lopussa heittelin vinkupalloa, jolla haluis kauheesti pelata myös ihan yksin. Mutta toi se aina jossain kohti sen sitten mullekkin.

-------------------

Pulmu kävi ell ja sai kuonoonsa lääkitystä. Leuka vuosi verensekaista visvaa ja aristi sitä kun esim. palkatessa namilla mun käsi osui sen leukaan niin varoi selvästi. Ell veikkasi, että olisi allerginen reaktio jotain ulkoista materiaalia kohtaan kun tulee noin paikallisesti. Lelu, kuppi, joku kasvi... No en keksint muuta kun Pulmun rakkaan kumifrisbeen, joka joutuu nyt toistaiseksi pannaan :/