Tulin Pieksämäeltä ja ryysäsin samantien kuokkimaan alo porukan treeneihin. meidän omasta ryhmästä ei ollut tulossa treenaamaan ketään, joten päätin hakea häiriötä edellisestä porukasta :)

Olivat jo aloittamassa paikallaoloja kun juostiin kentälle, päästiin mukaan ja P pääsi heti paikallamakuuseen. Toin autosta vapaana kentälle ja höpöttelin alku lurinat, tuli kivasti mukana. Palkkasin kerran perusasennossa kontaktinpidosta rivissä ja sitten aloitettiin. Avulla hyvin maahan (nami) ja kehuin+ välipalkkailin, olin aika lähellä. Oli aavistuksen ankean näköisenä (korvat taakse), mutta muuten makasi rauhassa eikä väännellyt asentoaan. Paluussa kehuin+ otin käskyllä pa- hyvin! Palkaksi nami+ pallo. P meni autoon ja toimin apu coutsina niin lupasivat sitten auttaa muakin :)

Kun porukkaa oli viel kentäreunalla P sai tulla vähän "mallioppilaaksi" ja tehdän omia juttujaan:

-Jääviä; stoppia ja seisomassa pysymisiä pallolla, maahanmenoa namilla (tää vois olla nopeampi, mun avut ei nyt oikein pure :/)

-Seuruuta; tässä tulee kait suht ok, mutta mulla on jotenkin voimaton olo.. Ei oo mitenkään super varma olo siitä, että Pulmu tulis mukana hyvin minne ja milloin vaan, en joko uskalla lisätä kovinkaan matkaa tai sit menee niiin helposti vähän jotenkin väljäksi... plääh tää jotenkin tahmaa nyt paikallaan.

-Luoksetulo (juoksin jätön osittain)- tuli tosi jähmeesti, huimasko yleisö? Toinen peräänlähtönä ja juoksin karkuun- kyllähän se siinä kiihdyttää. Ihan lopuksi ennen kotiinlähtöä tein vielä 2x luoksetulon- nämäkin aika jähmeitä. Toisella juoksin jätön, toisella hetsasin mennessäni lelulla. Kaikissa tuli jähmösti :/ Onko ne peräänjuoksut tehnyt hallaa vai mitä se odottaa? Juoksee korvat hörössä, yhdellä toistolla juoksi osan matkaa vähän matalampana ja taas hörössä. En oo vauhtipalkannaut sitä (muuta kun niitä peräänlähtöjä) pariin viikkoon.

-Sitten Pulmu sai olla mallioppilaana kun kerroin pitotreenistä (siis mä, noutovammanen ohjaaja :D) ja Pulmu oli kyllä tosi pätevä. Ei pureskellut, ei pudotellut, ei pelleillyt vaan oli kovin vakana ja pätevä. Osaa kyllä pitää kapulaa hienosti! Piti ja toi sivulle, poimi nätisti maasta ja tyyräs itsensä sivulle vaikka en sanonut mitään. Teki nostoja hienosti namipalkalla ja sitten taas toi sivulle. Sai asian näyttämään ihan tosi helpolta. Koitin kyllä sanoa, että on tätä harjoiteltu aika paljon... Jossain kohti Pulmua vähän huimasi ympärillä oleva yleisö, tarjos pa aika mun taakse ja olis jossain kohti halunnut pöhkiä myös pellolla olevaa traktoria. Mutta selvisi ja kykeni tekemään hommansa.

-Mikko teki Pulmulle luoksepäästävyyden- ensin käveli ohi ja sitten 2x rapsutteli. P ei ollut ihan kauheen itsevarman oloinen silityksistä, mutta istui kiltisti sivulla ja Mikon mentyä pois oli tosi tyytyväisen ja tomeran näköinen ja piti hienoa kontaktia muhun :)

-Tehtiin vielä jättönoutoja- räjäytti kapulaa...

-Kaukoja; ihanan yritteliäs pien!

-Sivulletuloja

-Metallilla sivulletuloja ja nostoja läheltä

-Kiertämistä ja siitä joku sivulletulo, nämä aika ok! Kivasti on "kilahtamassa" tähän kiertämiseen nyt :)

Päätin vielä kantaa 3 hyppyä kentälle ja aksa hömpöteltiin ja leikittiin pallolla. Esittelin Pulmulle myös pujottelua :D Mä en kyllä osaa tehdä mitään järkeviä aksa juttuja, mutta kivaa meillä oli :)

----------------

Pulmu oli kivanoloinen ihan treenin alussa, toisessa osiossa yleisö varmaan huimasi vähän ja sitten taas lopuksi oli tosi söpö ja yritteliäs kun oltiin kaksin. En oikein tiedä miten paljon sen kannattaisi antaa treenin alussa tsekkailla paikkoja ja ihmisiä kun usein on sitten lopussa oikeastaan parempi kun on sulattanut ympäristön paremmin. Lopussa muuten saatiin vähän ampumatreeniä; Pulmu istui luoksetulos jätössä ja just kun olin kääntymässä kuului kauhea pamaus ja lähellä lensi raketti. Pulmu istui ihan kiltisti, ihan kun ei olisi huomannut koko tapahtunutta. Ei sitä kaikki sitten kuitenkaan häiritse.