Ke-to puuhasteltiin kotona ja aamulenkkitreeniä visulahdessa. Perjantaina lähdettiin renkaan leirille, jonne pääsin joukkueenjohtajan roolissa mukaan. Vaajakoskella treffit Satsun ja Piupan kanssa ja siitä jatkettiin yhtämatkaa. Perjantaina oltiin ajoissa paikalla ja kerettiin vetäistä treenit ennen pimeää, lauantaina treenattiin 3 settiä (aamulla, päivällä ja illalla) ja sunnuntaina vielä pari. Muutoin istuin, ja Pulmukin välillä, kentän reunalla seuraamassa renkaalaisten treenejä Jonten johdolla.

Pulmu oli vähän sitruunanaama Piupalle alkumatkasta, tasoittui kyllä kun sai pariin otteeseen lättyynsä turhasta tuijottelusta ja irvistelystä. Aika bitch-vaihe taitaa pyrkiä pikku teinille! Treenit meni enimmäkseen ihan ok, toki mun säpittäminen ja yrittäminen heijastuu Pulmuun ja kaikki ei oo niin loisteliasta kuin vois. Toki välillä meni paremmin kuin odotinkaan :D Sunnuntaina loisteliaaksi lopuksi Pulmu oli kentän reunalla seuraamassa häiriötreenejä ja yhtäkkiä muistikin omat keväiset treeninsä Jonten kanssa ja häipyi paikalta. Ei paljon auttanut perään huudella kun pikkukoira päätti poistua paikalta, kipaisi paloportaita pitkin huoneen ovelle. Minä perässä ja raahasin vastaanhangoittelevan otuksen takaisin kentälle ja ei auttanut kuin istua ja kuunnella kun Jontte (+muut) käskivät muuta porukkaa. Pulmu istui kyllä perusasennossa ja piti hyvää kontaktia, mutta kun vapautin kehuakseni koitti taas häipyä. Muutaman kerran sain pysäytettyä, mutta häippäsi sitten vielä toisen kerran sisälle saakka- hain takaisin ja katseli treenin loppuun ahdistuneen oloisena hihnassa poukkoillen. Treenin loputtua ei ollut taas mitään ongelmaa olla kentällä (eikä Jontenkaan lähellä). Ja kotiin palatessa sunnuntaina syöksyi vielä haastamaan riitaa Ristyn kanssa. Tästä sai multa kunnon pöllytyksen, jonka seurauksena veti herneen nenään ja luikki loppuillan häntä alhaalla, mutta siinäpä luikkikoon. Aamulla Risty pääsi Pieksämäelle mukaan ja Pulmu yritti haukkua kun jätin sen kotiin Varman kanssa. Voihan teinien teini...

Omista treeneistä sain vinkkejä ja ajatuksia:

-Kapulan nostoon: välimatkaa pitää vaihdella, voi olla muutakin kuin vain ihan läheltä tai tosi kaukaa. Kapula pitkittäin- tuli siistimpiä nostoja! Hoputa just ennen kapulaa- nyt tuntui toimivan.

-Kapulan palautukseen: lelusta olis vaan leikittävä nyt tärkeämpi. Sain taas juoksennella aika tovit vaihtoa odotellessa... Tein jossain kohti taas niin, että jos ei vaihda niin "kiitos" ja leikki jatkuu, mutta mä en saa kiinnittää ylimääräistä huomiota kapulaan.

-Kapulat on iso häiriö maassa, siedätä niihin että pystyy tekemään muutakin. Nyt oli vaikea leikkiä tai esim. tehdä hyppyä jos ei saanut ottaa kapuloita.

-Seuraaminen: missä kohti voi alkaa vaatimaan?- nyt tuntuu että on vain "purskahtelevaa höntsäilyä" vaikka onkin aika kivalla ilmeellä. Mutta vois työskennellä voimakkaammin eikä vai höntsäillä. Kokeilin myös lelu taskussa, näissä pätkissä ei ainakaan merkitystä. Ja lenkillä jos vaatii kulkemaan mukana ja esim. karkaamisyrityksestä tukistaa niin tarjoaa ihan tosi hienoa ja aktiivista seuraamista.

-Mä mietin liikaa ja yritän liikaa ja tykkään Pulmusta liikaa....

jatkuu.....