Mahilla alo haasteottelu ja mentiin Pulmun kanssa kannustamaan ja treenattiin samalla. Pulmu sai hengailla reilu pari h kentällä, nyt se piti aika paljon vinkunaa kun katseltiin muiden tekemistä. Turhautuu, jänskää sen verran? Ihan hulluna halus liehua kaikkien ihmisten luokse ja piti hirmu painia rotutovereiden kanssa. Rauhoittui kuitenkin hyvin maahan kun käsketään. Nyt ei missään välissä varsinaisesti vaikuttanut ahdistuneelta, se vinkuminen oli vaan tosi outoa/ uutta.

-Leikkiä ja sivulletuloja+ pieniä seuruupätkiä aika pian kentälle tulon jälkeen. Nämä ok! Mä vaan alan hirmu herkästi häsläämään, kait vähän jännitti miten Pulmu lähtee mukaan.

--------------

Setti voi kehässä kun se loppui, treenattiin Eevan ja Boubien kanssa yhtäaikaa.

-Noutoja; jatkettuheitto ja jätetyn kapulan noutoja vieraalla sorvatulla. Nähän hyvin (hoputin nostoon) paitsi ei vaihtanut leluun. Tuli kyllä kivasti (tais jopa kiihdyttää hyvin), mutta ei pysty pudottamaan kapulaa kun e haluu sitä varpailleen. Kerran pudotti ja hyppäsi ihan hervottomalla loikalla patukkaan. No otin vastaan "kiitos" ja siitä jatkoi leikkiä hyvin. Otin joitain myös sivulle ja tehtiin vieraalla metallilla myös (siinä oli tosi ohut keskiö), juoksi erilailla metallin kanssa kun puun (selvästi varoo tärisyttämästä sitä juostessaan). Pyörähtelee välillä tosi näppärästi sivulle :) Tehtiin myös hyppynoutoja, nämä hyvin!

-Hyppyleikkiä ja alo hyppy palkaten seissistä. Huomasin tässä yks pv et oon varmaan heittänyt palloa vähän liian aikaisin kun Pulmu lähti hypylle mut ei hypännytkään vaan stoppas just ennen. Kun pallo ei lentänytkään. Oon nyt heitellyt myöhemmin ja toimii taas.

-Luoksetulo leluun ja sivullesaakka, hyvä ilme, sivulle tulee hirmu lenkillä.

Ja tietysti taas leikittiin kovasti :)

Kun viereisessä kehässä oli alkamassa paikallaolot tein Pn kanssa ensin lyhyemmän (+vapautin ja palkkasin) ja samoilla käskytyksillä kun kisaavat teki niin P teki omassa kehässä samassa rivissä oman paikallaolon. Molemmat paikallaolot makas tosi rauhassa ja hyvällä ilmeellä korvat pystyssä. Jee!! Ja maahan ja pa hienosti!

---

Kehän reunalla tehtiin seuruuta yleisön vieressä ja ohi; nämä hienosti ja leikki kehänreunalta löytyneellä kepillä tosi kivasti. Alo luokan päätyttyä käytiin kehässä vielä; hyppyä leikkinä ja liikkeenä, jäävät paluukävelystä vapauttaen ja pallolla palkaten ja luoksetulo vauhtipalkalla leluun. Nämä hienosti!

Pulmu tuntui tosi kivalta, itseasiassa viimeisessä setissä kivimmalta. Tuli sellainen olo, että olishan se ehkä siitä kisastakin selvinnyt, Nokelainen oli tosi kiltti. KooKoon joukkue voitti haastekisan ja joukkueeseen kiristetty Satu ja Norma teki hienosti! Harmi et kaksi nollaa (paikallamakuun luuli luoksetuloksi ja tuli ihan miljoonaa Sadun luokse ja hyppy ei heti muistunut mieleen). Muuten teki tosi ihanalla asenteella ja ilmeellä! Hyvä Satu ja Norma! Mikko ja Tiina teki mahtihienot ykköstulokset ja näin siis joukkuekultaa. Hyvä meidän porukka!

Sain viimein purettua kuvia kamerasta, pari syksyn kuvaa..

Rukan reissulla...

Pulmulla oli synttärijuhlat :)