Mahilla oli kisat, käytiin katsomassa Jeren ja Maisan rataa ja treenattiin samalla. Otin Pulmun autosta ja aloitettiin pienellä leikillä patukalla ja jatkettiin seuraamisella, joka tuntui kivalta. Yksi pätkä patukka kainalossa + palkka ja sitten patukka taskuun. Koitti vähän edistää ja puski jotenkin eteen, tästä "oijoi" ja astuin pari askelta taakse, jossa korjasi hyvin. Jossain kohti Pulmu rupesi pökkyröimään kesken hyvän seuraamisen ja kerkesin napata pannasta kiinni ja samalla huomasin, että Pulmun perseessä hännysteli joku saakelin villakoira. Husoin villakoiraa pois joka pyöri Pulmun takapuolessa ja Pulmu tietenkin veti episodista kunnon pökkyrät ja yritti paeta autolle. Laitoin Pn hihnaan ja jatkoin treeniä ja jouduin muutaman kerran ottamaan aika napakasti hihnalla takaisin seuraamispaikkaan kun  luikki minne saakka pälyillen sitä villistä ja muita kisapaikalla olevia koiria. Tästähän neiti teini meni entistä jumimpaan ja seurasi ihan pieksetyn pikkukoiran näköisenä, tosin yritti kyllä kovasti, mutta korvat ihan luimussa ja häntä perseessä. Pääsin palkkaamaan jossain kohti, mutta ei tietty huolinut lelua ja namitkin sylki pois, ilahtui kuitenkin kehusta ja sillä mentiin :/ Kun lopetin ja käveltiin kentän yli katsomaan kisaa niin se samainen villakoira karkasi omistajaltaan uudestaan ja syösyi Pulmua hännystelemään. Vitsi kun olis tehnyt mieli potkaista, poljin aika tiukasti jalkaa ja huitaisin villistä päin ja ajoin sen pois.

Hengailtiin kisapaikalla, että Pulmu rauhoittui ja lopetti autolle kiskomisen ja muiden koirien kyttäämisen. Käytiin moikkaamassa Maisaa ja makoili siinä käskyllä jaloissa. Tehtiin sitten toinen setti: lämppäesteillä vähän hyppyjä ja lähetin hypylle kaukaa + vauhtipalkka patukkaan, leikittiin palloilla, tein pätkiä seuruuta, muutamia maahanmenoja, luoksetulon 1x sivulle saakka ja 2x peräänlähtönä, temppuja ja vähän kaukoja namia heitellen... P oli aika ok, tosin otti kyllä vähän painetta nyt muista koirista ja jätti esim. pallon jonkun kerran kun heitin kauemmas ja olis joutunut juoksemaan vieraita koiria päin.

Juteltiin Harrin kanssa hetki ja Pulmu liehu siinä jaloissa. Pyysin Harria sitten tekemään vielä luoksepäästävyyden- Pulmu istui mutta oli aika ankean näköinen, Harrikin nauroi että hassu teini kun ensin on ihan ok ja sitten repeaa huimaamaan kun sivulle tullaan silittelemään. Mutta pahin pökkyrä oli hälvennyt kun lähdettiin kotiin, mutta ärsyttävää että teinille pitää sattua tällaista :(