Lenkin jälkeen sunnuntai treenit KooKoon kentällä. Otin Pulmun ja Ristyn molemmat kentän reunalle ja saivat katsella/ odottaa vuoroaan toistensa treenien ajan. Ekaksi Risty avusti seurakaverin valkkarin paikallaolokaverina ja sitten oli Pulmun vuoro:

- Toisella kentällä oli agitreenit lopuillaan ja samalla kentällä toinen koira tekemässä omaa settiään. Pulmu teki kiertämistä ja vauhtipalkka + muutamia sivulletuloja kiertämisen kautta. Leikki narpalla hyvin ja oli pätevä :)

-Mentiin agi kentälle ja tehtiin muutamaa hyppyä ja putkea (P oli kovin innoissaan) ja palkkailin narpalla samalla kun ryhmä keräsi esteitä. Nappasin Pulmun maahan ja jätin paikallaolo käskyllä ja autoin porukkaa esteiden kantamisessa. Ei ahdistanut yhtään eikä haitannut ympärillä kulkevat ihmiset. Kun kävin kopissa, oli noussut istumaan (ei nähnyt mua putken takaa), käskin uudelleen maahan kauempaa ja makas tosi tomerana. Palkkasin jossain kohti antamalla syöksyä leluun (olin melko kaukana). Perään tehtiin toinen pätkä, jossa jätin enemmän "kisamaisesti" ja kävelin n. 5m seisomaan. Makasi taas tosi tomerana (edelleen ihmisiä kantoi esteitä ympärillä) eikä ahdistanut yhtään. Palkkasin taas matkan päästä luvalla syöksyä leluun (leikki hyvin). Luoksetulo pitkältä matkalta (ihmiset takana), sivulta nami ja sitten leikki- tämä hyvin! Tehtiin myös vähän seuraamista (hihnassa edelleen) ihmisten ympäröimänä ja ihmisiä päin; no problem. On kiva yritteliäs, edistää mutta korjaa kyllä pysähdyksestä näppärästi sivulle.

-------------Risty teki ruutua

-Toisessa setissä Pulmu teki myös ruutua. Ensin käytiin katsomassa paikkaa ja juostiin kauemmas, käännyin ja pidin hetken pannasta ja päästin sitten ruutuun. Juoksi iloisesti ja jessillä pyörähtää takaa yli, tästä kuitenkin pallo. Sitten koikeiltiin alustalle (purkin kansi). Ensin muisteltiin alustaa läheltä ja palkkasin palloa heittämällä-ok! Taisin ottaa muutaman toiston matkaa lisäten ja jossain kohti meni ensin yli ja palasi sitten tosi tomerana alustalle kun odotin hetken. Hihkaisin ja palkkasin heittämällä pallon; Pulmu antoi pallon lentää ja koitti noutaa alustan (kauhoi sen suuhun ja kiikutti mulle päin). Juoksin pallolle ja jatkettiin palloleikkiä. Otin ruudusta myös seuraamaan; jätin makaamaan, käveleskelin ja kutsuin, annoin syöksyä leluun :)

-------------Risty teki noutoa

-Ja Pulmu jatkoi noudolla. Jätettyjen kapuloiden nostoja matkaa lisäten, jätin kapulan pitkittäin ja tuli tosi näppäriä nostoja! Ja vaihtoi hyvin nahkarättiin :) Sitten käskin Pulmun seisomaan, heitin kapulan, vapautin taakse lelun kanssa (ei roikkunut lelussa mutta tuli mukana) ja lähetin noutoon. Nyt hämmensi ihan kunnolla tassuilla ennen nostoa vaikka kapula jäi pitkittäin eli liittyy siis heittoon... Pitäis varioida tähänkin sitä matkaa (nyt oon tehnyt läheltä tai heittäen niin pitkälle kun jaksan). Suom.huom myös se, että juoksee lujempaa ja paremmin jätetylle kapulalle kuin heitetylle eli heiton katsominen tuo joskus vähän jähmeyttä.

-Merkkiä namia heitellen aika läheltä, teki tosi kivasti!

-Maahanmenoja ja seissejä eri variaatioista namilla ja muutamia istumisia myös.

-Lopuksi kaksi pätkää paikallaoloa Ristyn kanssa, palkkasin leluun syöksyillä. Nämä tosi hyvin!

--------------

Viikonlopun saldona tuhotut Konstan lapaset (sai synttärilajhaksi hienot Jukuri lapaset ja Pulmu päätti uudelleen muotoilla ne) ja mun pyöräilyhanskat; voisi alkaa jo isoksi tytöksi ja lopettaa tällaiset törttöilyt.. Perjantaina Pulmu nautti täysin rinnoin kun naapurit oli meillä Konstan synttärikahveilla ja roudasi leluaan tauotta Sadulle kiskottavaksi. Leikki kyllä ihan tosissaan ja just niin kauan kun käskin lopettaa... Aika energinen ja yritteliäs se osaa olla kun haluaa :)