Lenkin varrella treenailua aamuin illoin ja Jennin kanssa käytiin to lenkillä+ tehtiin pikku setti puistossa. Paikallaolot Lilon kanssa ei ahdistanut yhtään :) Sitten oli Lipin ja Pumpen temppukoulu ja mietittiin josko vaihdettaisiin koiratanssiin... Mutta ehkä ei sentään!

Perjantaina matkattiin Vaalan meidän iskän luokse ja Pumpe sai hurveltaa pari päivää maalla. Mönkkärin jahtaus alkaa olla nyt aika verissä, tekis niiiin mieli syöksyä noiden pärisevien vekottimien perään ja pistää ne vähän ruotuun. Vaikka haukkasta vähän pyörästä jos ei muuten tokene.

Kehittävänä piha-harrastuksena tehtiin kaikenlaista, tottakai alokasluokkaa mutta muutakin. P sai mm. etsiä tunnaria kilpaa Ripan kanssa; viskasin tai kävin piilottamassa oman peltoon ja sitten päästin tytöt etsimään "kuka kerkee ensin". Ripallakin oli nenä hyvin auki kun kauhee kiire keretä ennen räkänokkaa :D Tehtiin myös ruudun paikkaa, merkkiä, noutoja yms. Ja paikallaoloja erinäisillä mönkkäri häiriöillä yms. Ripan kanssa- no problem!

Menin sitten hurupäissäni ilmoittamaan Pulmun ekaan kisaan 19.11., poishan toki voi jäädä jos jompaa kumpaa alkaa ahdistaa liikaa :D Mutta teoriassa joku tavoite kiikarissa. Mähän tietty lähden nyt sinne Tanskan PMiin JoJona ja Pulmu jää poikien hoiviin tyystin ilman treeniä (tai tyystin toisellaiseen treeniin, mitähän keksivätkään). Jännityksellä jäämme odottamaan mitä viikko tuo tullessaan... Tänään Pumpe oli varsin tarmokkaan oloinen kun tulin töistä ja ajattelin vetäistä pikku kisatreenin kun vein Konstaa kaverille ja kuljin puiston ohi. Hihna seuruuta en meinannut saada alkuun kun Pulmu roikkkui hihnassa, oli sitä mieltä että leikitään tällä :D No seuruu oli ihan kivaa, pa meinas mennä huti mutta näppärästi pompahti sivulle kun hoksas vetäneensä pitkäksi. Juoksussa vähän "liehahti" ja liikkeiden välissä tuli pari hakkua ja yritti pikkupossu purra mua kun riemukkaasti liehuin ja kehuin. Vähempikin olis varmaan riittänyt, hyppii naamalle ihan kyliksi muutenkin :) Seuruut tein molemmat alokas L-kuviona juoksulla ja muutamilla seisseillä. Jäävät ok ja luoksetulossa porhalsi miljoona ja hypätä lasautti törkeesti mua vasten ennen sivulle kääntymistä. Mutta oli kovin polleena ja täynnä itseään ja palkan puute ei näyttänyt haittaavan kun puri paremman puutteessa mua hiasta. Täytys varmaan olla tomerampi mun ja puuttua tommoseen, mutta itteppähän oon tätä kaivanu, oli niin söpö ja tomera! Loppupalkaksi sai leikkiä mun hanskalla, viisasta... Myöhemmin Konstaa hakiessa tehtiin toinen pikkusetti narpalla palkkaillen, on se vaan kiva treenata kun P leikkii hulluna ja on ihan tohkeissaan :D