Olin auttelemassa haastejoukkueen treeneissä, Mahilaisiakin oli treenaamassa kun mentiin kentälle. Otin Pulmun hihnassa autosta ja se sai rallatella ensin syrjemmällä pitkin kentä reunoja. Tuntui kivalta ja rennolta. Laitoin kiertämään tolppia ja palkkasin pallolla ja patukkaan juoksulla. Sitten tehtiin noudon eri variaatioita (jättönouotoja vauhtipalkalla, nostoja ja sivulle, heitin kapulan-otin sivulle- lähetys ja palautus sivulle saakka). Palkkasin välillä patukkaan ja välillä heittelin palloa. Sitten yksi luoksetulo yli pitkältä matkalta ihmisten ohi ja vauhtipalkka patukkaan, hyvin! Muutamia sivulletuloja ja seuruu+liike seis ja koitin saada pään oikeaan paikkaan ja nami.

Sitten tehtiin isolla porukalla paikallaolo. Pulmua rupes selvästi ahdistamaan heti kun menin jonoon ja käveltiin paikallaolon riviin. Mä en tajuu mikä tähän on tullu. Otin sivulle ja annoin istua ankeana, kun vähänkään ryhdistyi niin kehuin ja vapautin+ palkkasin. Otti nammia tosi nihkeästi ja tuli seuraavat sivulletulot aina enemmän ja enemmän mun taakse. Sitten odotettiin kun Riikka teki luoksepäästävyyden kaikille, Pulmu istui tosi ankean oloisena mun sivulla ja yritti mennä maahan kun Riikka tuli sen kohdalle. Nostin hihnasta takaisin istumaan ja Riikka rapsutteli, kesti nippa nappa istumassa. Riikan lähdettyä oli taas helpottunut ja palkkasin kehulla (ilahtui hyvin). Paikallaolon jätässä meni suoraa pää maahan ja makasi siinä samassa asennossa, kaikki luuli että oon opettanut sen laittamaan pään maahan. En ollut kovin kaukana ja kehuin välillä ja kävin kerran silittämässä (makas kokoajan hievahtamatta pää maassa ja korvat luimussa). Puolessa välissä menin riviin ja vapautin Pulmun ja juostiin kentälle rallattelemaan- oli tosi ilahtunut ja alkoi leikkimään patukalla ihan innoissaan. Vein leikkien autoon.

Toinen setti kierto/ hyppy leikkiä (palloa heittäen tai patukkaan kiidyttäen) ja seuruupätkiä. Seuruutin yleisöä päinkin ja ohi- ei haitannut yhtään ja seurasi musta kivasti. Leikittiin ja P tuntui kivalta. Otettiin toinen lyhyt pätkä paikallaoloa Benin ja Hulan välissä ja tässä taas alussa tuntui että Ptä alkaa huimata mutta sitten makasikin pää pystyssä ja korvat hörössä ihan rennosti :) Paluussa Riikka ja Tiina marssi aika tomerasti ja Pulmua ahdisti sen verran että painoi päätä alemmas. Ylös ok ja siitä mega bileet. Taidettiin ottaa vielä jotain perusasentojuttuja ja leikkihömppää ja Pulmu sai hengailla kentällä kun juoruttiin ja kerättiin kamoja. Vettä satoi ja oli ihan pimeää kun lähdettiin mutta Pulmua ei pökkyröittänyt enää yhtään. On se jännää tää teinin elämä :)