Aamulenkillä tehtiin pikkusetti Visulahden nurmella:

-Seuruuta ja liikkeestä seis, koitin saada päätä oikeaan asentoon

-Kirstoa ja siitä muutama sivulletulo ja vauhtipalkka

-Suora luoksetulo ylipitkältä matkalta, suhina ja vauhtipalkka leluun. Söpöä kun se vähän rallattelee nyt lelun kanssa; juoksee isoa ympyrää sen kans pitkin nurmea.

-Parit stopit ja maahanmenot

--------------

Illalla käytiin Jennin kanssa lenkillä ja samalla keikalla Sairilan koulun pihassa treenaamassa. Menomatkalla P oli ihan raivostuttava ja kiskoi kun hinaaja, oksensi kaks kertaa kun veti niin hulluna. Mun "tässä" käskyt ei paljoa tehonnut, meni ihan jankkaamiseksi. Ärsyttävää.

-Pumpe sai ensin vähän rallatella kentällä ja sitten kierto ja muutama vauhtipalkka/ sivulletulo. Jenni käppäili mukana treenin ajan ja seisoskeli kentällä- ei kyllä yhtään haitannut Pulmua. On varmaan liian tuttu ja "turvallinen" :)

-Seuruuta eri mittaisia pätkiä, palkkailin kehu+patukka- nämä ok! Sitten pysähdyksiä namin kanssa

-Luoksetulo ylipitkällä matkalla vauhtipalkaten. Kun Vein Pulmua kentän reunaan niin bongasi tuulessa lentävän muovikassin ja sitä olis halunnut vähän pöhkiä- kielsin ja lopetti aika hyvin. Jätössä oli ollut hetken ankean näköinen (pussi lenteli jossain kaukana selän takana), mutta kun matkalla vilkuilin niin oli ok korvat hörössä ja rauhassa. Lähti hyvin ja tuli kovaa, palkaksi ensin suhina ja sitten lelu näkyviin. Hyppää jätti loikalla lelun mun kädestä ja jatkaa matkaansa rallattelemaan. Tulee kyllä hyvin takaisinkin lelun kanssa, mutta musta tuntuu että rentoutuu tuon juoksemisen avullakin.

-Muutama stoppi edestä ja sivulta palloa heitellen, maahanmenoja edestä myös pallolla

-------Lilo teki ja Lipin seuraaminen oli muuten hienoa!

Kun Lilo ei halunnut noutaa niin otettiin Pulmu "kilpasiskoksi". Pulmu kyllä halus noutaa, mutta Lilon mielestä se oli ihan sama, senkus noutakoon jos on niin pöhkö että viitsii :) Pulmu on kyllä söpö kun tykkää siitä hommasta niin kauheesti. Nyt tuli kivalla vauhdilla takaisin ilman leluakin, hoputin nostoa ennen ja kehuin kun lähti paluuseen ja pyörähtää kivan näppärästi sivulle. Ja sain kivasti kääntämään päätä/ tarjoamaan kapulaakin mulle. Tein aika paljon eri variaatioita ja P oli ihan innoissaan. Loppuun tehtiin kaksi lyhyttä paikallaoloa. Ekassa koitti selvästi väistellä Liloon katsomista ja käänsi päätään poispäin, mutta makasi pää ylhäällä ja korvat hörössä rennosti. Oli jumalaton tuuli ja vähän piti Pulmun katsella ympärillä lentäviä lehtiä ja huminaa, mutta kaikkinensa oli musta kivassa fiiliksessä. Kehuin välillä. Jätöt ja paluu ok, kuunteli hyvin mun käskyjä. Ja huoli namitkin ja palkkasin vapautuksen jälkeen pallolla. Toinen pätkä vielä paremmin, ei käännellyt päätään niin paljon.

Lenkillä sai leikkiä Lipposen kanssa ja se on kyllä Pumpen mielestä ihan paras tyyppi :) Harmi että on liian blondi niin ei voida liisata muhkeita pöksykarvoja kun Pumpe menee joskus näytelmiin.

-----------

Varmalta leikeltiin alkuviikosta patteja ja on törmäillyt satelliitti päässä kotona. Ei oo kuuro koira ja leikkuukauluri kiva yhdistelmä kun Varmaahan siis ei haittaa yhtään vaikka tuolit lentelee ja pyykkiteline raahautuu mukana :D Ryminä on sen mukainen! Teinillä on siis ollut järkytyksiä kotonakin, ekana päivänä ei voinut olla Varman kanssa samassa huoneessa kun oli niin kauhee kapistus se satelliitti, mutta nyt pystyy elämään ihan normisti kaverin kanssa. Pulmu oli pistellyt tänään Konsta snorkkelin päiväpalaksi, oli vissiin löytänyt sen saunasta. Aika puuhakkaasti etsii kaikkea leluksi kelpaavaa ja syystyöt pihalla on parhaassa meinigissä; jättimäisiä monttuja on ilmestynyt sinne tänne. Ens viikolle muuten varattiin tiistaille lonkkakuvausaika, otetaan nyt ne viralliset synttärikännit ja lonkkakuvat pois päiväjärjestyksestä niin ei tarvii jännätä enää ja sotkea kisakalentereja sitten joskus kun pökkyrä helpottaa :)